味火鍋 (雅仕洋樓)

Yum Hotpot (Ashley Building)
一班朋友凍冰冰約埋打邊爐就最好😊呢間味火鍋可以7小時無限時任飲任食🤗可以慢慢食傾下計😉餐廳會提供頭盤5選1😊我哋就揀咗黑松露芝士焗美國生蠔🦪蠔身脹卜卜仲好香黑松露芝士味添😊前菜小食三碟包括青瓜🥒海蜇及雞軟骨😊湯底十選二就嗌左花膠雞湯底😊既滋補又養顏😊裏面嘅花膠仲好大嚿😬雞件另上入鍋煲滾再焗3分鐘😉雞肉保持嫩滑口感😋海鮮拼盤有帆立貝、鮑魚、生蠔、鱔片、蟹柳🦀手打蝦丸🦐和墨魚丸及虎蝦☺️美國安格斯牛肉拼盤包含牛肩胛、封門柳、牛板鍵等部位😬肉質食落嫩滑又有咬口😬蔬菜拼盤包括左生菜🥬木瓜、粟米🌽蕃茄🍅雞髀菇等等飲品有細樽裝汽水🥰茶飲及韓國飲品及啤酒😊另外有自費啤酒塔、清酒及紅酒選擇架😉除此之外仲有超過20幾款嘅配料,可以用QR code落單都幾方便🥳

前菜小食三碟包括青瓜🥒海蜇及雞軟骨😊

蔬菜拼盤包括左生菜🥬木瓜、粟米🌽蕃茄🍅雞髀菇等等