2021-12-02
門口好搶眼,因為有大大道哆啦A夢隨意門做打卡位。呢到除左有台式飲料外,都岩鐘意食台灣煎蛋餅、吐司、滷肉飯、炸物既朋友架。🔹芝士肉鬆蛋餅🔹食正餐前點少得小食呢!蛋餅酥脆,就咁食會有啲dry﹐但加埋拉絲嘅芝士同鹹香嘅肉鬆後,味道同口感層次更豐富。🔹鐵板雞扒配千島醬配洋蔥圈吐司🔹身為吐司、飛碟迷既我,實唔會錯過。吐司烘得香脆,雞扒juicy,再有啲蕃茄生菜同青瓜粒做陪襯,加埋千島醬,賣相已經滿分,配埋酥脆洋蔥圈味道更加perfect!🔹鹽酥雞滷肉飯配台南鮮你蝦捲🔹呢到嘅自選便當都好地道,揀左鹽酥雞配滷肉飯,小食揀左蝦捲,再加錢updrade 埋飲品做炭焙烏龍珍珠奶茶。滷肉飯既碎肉肥瘦均衡,十分Juicy,送飯一流。蝦捲同鹽酥雞都香脆可口。🔹炭焙烏龍珍珠奶茶🔹奶茶叫左微糖,甜度適中,更加嗒到烏龍茶香。佢地比嘅珍珠份量超多,而且又煙韌彈牙!推介~
🔹芝士肉鬆蛋餅🔹
🔹鐵板雞扒配千島醬配洋蔥圈吐司🔹