豚玉魚介沾麵呢個沾麵嘅麵係用日本小麥粉所製成嘅粗麵--極太麵。麵嘅軟硬程度都剛剛好,而個魚介個湯都好香,入面加有柚子,令整個湯不會太膩,很清新。自家製煎餃呢個餃子都好好食,個皮唔會太淋,好有正宗日式餃子嘅味道。極上芝士海膽沾麵第一食是冷食,海膽加配有青檸汁的麵上,帶出了海膽的鮮味,168蚊 有一大板海膽,性價比很高,而且芝士湯裡面都好足料,有海膽有肉,好豐富。第二食就係熱食,將海膽放落芝士湯裡面撈再配上沾麵,芝士湯反而蓋過左海膽的味道,不過芝士湯特濃,如果是芝士fans的話一定會覺得好好食,不過如果好似我咁唔係芝士fans,就覺得有d太濟啦。到後來加木魚湯落芝士度,個湯稍微開淡返小小都幾好味,不過因為都食到好飽 所以都飲唔落啦。總括而言 都幾好食 不過成碗汁都係特濃芝士就稍微有d濟啦 值得一試💪🏻💪🏻💪🏻整體環境整個店舖都裝修有日本氣色,而且會播返流行嘅日文歌,好好聽!

自家製煎餃
呢個餃子都好好食,個皮唔會太淋,好有正宗日式餃子嘅味道。

整體環境
整個店舖都裝修有日本氣色,而且會播返流行嘅日文歌,好好聽!