【🍯波記燒臘專家 蜜糖靚叉 脆皮燒鴨】波記燒臘粉麵店 | #西環聞名已久嘅西環老店, 要食又靚手工好嘅餐廳!相信都得返西環,長期大排長龍 街坊推介嘅燒味鋪! 1⃣叉燒河粉叉燒必食,半肥瘦外層搽上滿滿嘅蜜糖,燒得外脆內軟 好Juicy! 最有驚喜係蜜糖味滲透內面,叉燒汁又滲返落個河粉到!河粉滑身 吸收晒燒味精華!2⃣燒鴨瀨粉我係唔愛食脾愛食胸,燒鴨全胸唔使加錢 外皮燒得脆口又不失鴨油嘅香濃!鴨肉嫩滑醃得入味但不咸,配埋爽滑瀨粉 好滿足!份量都夠女仔果腹! 男士可以叫燒味飯!! 整個雙拼都係+6,$40 有雙拼燒味飯 都唔係好多到有!`______________________________📍石塘咀皇后大道西425號⏰ 1130-1930💰$34
【🍯波記燒臘專家 蜜糖靚叉 脆皮燒鴨】

⏰ 1130-1930

💰$34
2019-07-20
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$34 (Lunch)