2022-11-17 28 views
平時比較少食韓國菜,今日終於有好朋友陪我食啦!仲要係坐得舒服,好啱傾計嘅餐廳!😊🥰.「傳統紫菜包飯」$78🍽:我係好鍾意食紫菜包飯,🤣因為有好多配料,又有陣陣麻油味!所以我覺得呢個好食,而且係配料多過啲飯!😆.「無骨黑炸醬炸雞半份」$108🍽:個人推薦呢個炸雞,因為好鍾意黑炸醬個味道,仲會有炸醬肉碎,炸雞嘅炸粉唔厚,炸得亦唔會乾,好味!👍🏻😋.「南瓜八爪魚蛋包飯」$158🍽:八爪魚好煙韌,同辣醬好夾,至於蛋包飯方面,雞蛋好滑,可能配南瓜嘅關係,味道較清同健康!😜飯內有好多蔬菜粒,有口感!.「橙色怪魔沙冰」$52「濟州綠茶鮮奶」(凍)$42🍽:右邊嗰杯沙冰百香果味比較濃,左邊嗰杯綠茶味唔算太濃,但幾好飲!.「韓式雜莓牛角包窩夫」$72🍽:窩夫面加咗肉桂粉,我鍾意!因為好香!😋😋窩夫外脆內軟,再加埋雜莓,正!
「傳統紫菜包飯」$78

「無骨黑炸醬炸雞半份」$108

「南瓜八爪魚蛋包飯」$158

「橙色怪魔沙冰」$52
「濟州綠茶鮮奶」(凍)$42

「韓式雜莓牛角包窩夫」$72
$280 (Dinner)
  • 韓式雜莓牛角包窩夫
  • 無骨黑炸醬炸雞