2020-08-07 384 views
推介:⭐️⭐️⭐️-冇諗過喺長沙灣啲舊工廠區,都會有間咁型格嘅cafe🖤🤍 先講環境,半open嘅設計,疫情關係裡面座位唔多。我坐咗靠窗邊有啲熱,啲枱都好矮食嘢唔太方便😐⚠️十一點半去未有甜品食,坐到around點幾歌點先有-雞蛋布甸配House Espresso $58布甸本身好香滑好動L,配咗Espresso會蓋過咗本身陣味,但Espresso好濃好香,有少少苦,可以一試👍🏻-咖啡巴斯克芝士蛋糕 $42呢個推薦👍🏻 咖啡味超香,唔似香精味,芝士味都Keep住有唔會蓋過咗,蛋糕質感剛剛好唔膩口-黑松露蟹肉炒蛋多士 $64呢個一般般,多士偏硬同韌都足料不過味道冇咩特別,偏淡-黑魚汁扁意粉拌蟹籽 $78呢個推介👍🏻 夠味,蟹籽增加口感,墨魚唔會煮到好韌- 𝗩𝗮𝗹𝗿𝗵𝗼𝗻𝗮 𝗖𝗼𝗰𝗼 (𝗖𝗼𝗹𝗱) $𝟰𝟮即係凍朱古力,唔推介👎🏻朱古力味好淡同細杯-𝗠𝗼𝗰𝗵𝗮 (𝗛𝗼𝘁) $𝟰𝟮都唔推介👎🏻完全冇朱古力味😐 以咖啡嚟講還可以—————————整體來講,專嚟飲返咖啡會好啲☕️ 嘢食就不過不失,嘆個Tea都還可以,但以該地段嚟講覺得偏貴-
推介:⭐️⭐️⭐️
冇諗過喺長沙灣啲舊工廠區,都會有間咁型格嘅cafe🖤🤍
⚠️十一點半去未有甜品食,坐到around點幾歌點先有
雞蛋布甸配House Espresso $58
咖啡巴斯克芝士蛋糕 $42
黑松露蟹肉炒蛋多士 $64
呢個一般般,多士偏硬同韌都足料不過味道冇咩特別,偏淡
黑魚汁扁意粉拌蟹籽 $78
呢個推介👍🏻 夠味,蟹籽增加口感,墨魚唔會煮到好韌
𝗩𝗮𝗹𝗿𝗵𝗼𝗻𝗮 𝗖𝗼𝗰𝗼 (𝗖𝗼𝗹𝗱) $𝟰𝟮
即係凍朱古力,唔推介👎🏻朱古力味好淡同細杯
𝗠𝗼𝗰𝗵𝗮 (𝗛𝗼𝘁) $𝟰𝟮
都唔推介👎🏻完全冇朱古力味😐 以咖啡嚟講還可以

—————————
雞蛋布甸配House Espresso
咖啡巴斯克芝士蛋糕
黑松露蟹肉炒蛋多士
黑魚汁扁意粉拌蟹籽
𝗩𝗮𝗹𝗿𝗵𝗼𝗻𝗮 𝗖𝗼𝗰𝗼   (Cold)
雞蛋布甸配House Espresso
咖啡巴斯克芝士蛋糕