每次行過都有留意哩間係轉角位既餐廳,以木系為主調,感覺好懷舊,今晚終於入去試下dinner先,裏面以高身既卡位座為主,座得好舒適😚天花板有水晶吊燈,感覺好高級🤩嗌左三嗰set😚配餐湯,兩紅湯一白湯,而且麵包係仼fill既,意大利麵包好鬆軟😋🎈寶雲酥芥茉醬,法式羊扒,配炸薯角❤️首先肉質相當軟嫩,既香嫩又多汁,完整地鎖住哂啲肉汁,羊架兩面煎到微微金黃色,唔需要再加其他醬料,香味迷人,羊肉帶有一些些的騷味,係我鐘意既美道,好滋味🤩🤩🎈鐵板厚切美國豬梅肉配西梅燒汁,揀左薯蓉,豬扒好大份,同手掌一樣,啖啖肉,相當鬆化入味,仲好Juicy,夠唒肉汁,肉質相當鮮嫩多汁,完全無骨位😋濃濃嘅豬味,油脂撲鼻☺️ 🎈美國頂級牛封門柳配鮮茹燒汁,配月桂花蜜配南瓜🎃拼紅糙米飯🍚牛封門柳係橫膈膜相連既一塊肉,所以食落口感好好,好彈牙,牛味好濃烈,面頭煎得香脆,切落肉質都仲係粉紅色,完全無over cook到,好滿足😋月桂花蜜配南瓜🎃煮得好入味,平時唔食南瓜既我表未興奮😝🎈餐飲要左熱鮮橙茶,好特別,又清新🤗🤗再嗌左杯石榴汁,fresh呀🥳🥳🎈食埋嗰cheesecake真係無得輸,嗰cheesecake仲好食過我岩岩生

🎈食埋嗰cheesecake真係無得輸,嗰cheesecake仲好食過我岩岩生日嗰個,香濃撲鼻既芝士忌廉味道,又唔會過甜🤗🤗

🤩哩度既職員服務態度好好,真心要讚一下❤️
2020-06-03
Type of Meal