餐廳:The Starred地點:筲箕灣菜式:西餐餐牌:主餐牌主菜15選1,有多款肉類,可以自選配餐項目,包括凱撒沙律/餐湯麵包/芝士蛋糕/飲品等。外賣自取仲有八折。紅酒雜菜炆紐西蘭羊膝 $130 另加一紅酒雜菜炆紐西蘭羊膝賣相一流,大大支羊膝放係薯蓉上面,圍邊有入味紅蘿蔔,秋葵,車厘茄同洋蔥。羊膝有好多肉食,比較硬身,連少少筋,味道只係少少蘇。鐵板美國牛封門柳鮮菇燒汁 $130 另加一鐵板美國牛封門柳鮮菇燒汁熱辣辣用鐵板上枱,服務員仲幫我倒燒汁,好震撼。封門柳我叫左七成熟,入面得少少生,牛味好濃,好有咬口。個鮮菇燒汁味道剛好,唔會太鹹。伴有新鮮秋葵兩條,車厘茄一粒同洋蔥條,蔬菜豐富,仲有少少薯蓉。慢煮牛面珠燉肉雜菜配意大利粉或紅糙米飯 $80 另加一慢煮牛面珠燉肉有兩大件,連筋,整得非常淋又入味,伴有紅蘿蔔兩大件,個汁好味又唔會太濃。意大利粉另上,擺得精緻而上面加有香草,可以自己加枱上面既茄汁食。凱撒沙律 加$30 另加一凱撒沙律好大碟,爽口新鮮羅馬菜加上大量沙律醬,好多芝士片,甜甜提子乾,煙肉粒同法包粒,仲有半粒車厘茄,口感味道豐富得黎又健康,食嗮成碟都唔覺太齋。餐湯及麵包 加$2
餐廳:The Starred

意大利粉

凱撒沙律 加$30 另加一

餐湯及麵包 加$20 另加一
餐湯及麵包

餐湯可以揀意大利菜湯或者蘑菇湯,我揀左紅湯。個意大利菜湯味道剛好而有豐富椰菜,紅蘿蔔同蕃茄,熱辣辣上枱。麵包好鬆軟而富牛油香,少少暖,可以加黑醋橄欖油,不過我覺得本身都夠好食。

西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕 加$20 另加一

西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕擺盤一流,一隻長碟加上朱古力粉鋪既星星,代表餐廳個名紅星。主角西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕非常濃厚滑溜,而帶微微焦香味,呢個價錢一流。

石榴汁, 菠蘿汁 各加$10 另加一
石榴汁, 菠蘿汁

四款果汁有100% 橙汁、100% 蘋果汁、100% 菠蘿汁同石榴汁,加$10就有。果汁簡單用金屬杯裝,我最鍾意石榴汁,好濃厚,香甜滑溜好好飲。菠蘿汁都好香甜。

今餐食物飲品令人滿意,呢個價錢實在係太實惠。餐廳環境復古懷舊,座位舒適,好有氣氛,一入門口就有一棵大大聖誕樹,播放聖誕歌,好有節日氣氛。服務員態度友善,呢餐食得好開心。
2024-12-13
$180 (Lunch)
慢煮牛面珠燉肉雜菜
石榴汁, 菠蘿汁
1K
6 day(s) ago 0 views
“琺瑯鍋 慢煮牛面珠燉肉·雜菜”($80)“鐵板 重量級雜扒”($120)筲箕灣有間好受街坊歡迎嘅港式扒房晚市人流源源不絕仲好多人叫外賣餐廳入面係復古風,好有氣氛睇睇menu發現各款餐點都好抵食首先點咗個餐廳推介嘅慢煮牛面珠燉肉用琺瑯鍋上全程keep全熱辣辣🔥牛面珠肉超嫩滑又入味😍大力推介可以選擇配紅糙米飯或意粉🍝另一份就點咗鐵板重量級雜扒🥩一嚟到真係呆咗因為真係每塊扒都超巨🤣有薄切牛肉眼扒,燒豬扒,雞扒,香腸,薯菜配上德國青胡椒汁,十分惹味我地將其中一份餐加$40轉做套餐會包埋沙律杯,餐湯,甜品,餐飲甜品係巴斯克芝士蛋糕🧀食埋就真係超級超級飽😆
“琺瑯鍋 慢煮牛面珠燉肉·雜菜”($80)
“鐵板 重量級雜扒”($120)

筲箕灣有間好受街坊歡迎嘅港式扒房
晚市人流源源不絕仲好多人叫外賣
餐廳入面係復古風,好有氣氛
睇睇menu發現各款餐點都好抵食
首先點咗個餐廳推介嘅慢煮牛面珠燉肉
用琺瑯鍋上全程keep全熱辣辣🔥
牛面珠肉超嫩滑又入味😍大力推介
可以選擇配紅糙米飯或意粉🍝
另一份就點咗鐵板重量級雜扒🥩
一嚟到真係呆咗因為真係每塊扒都超巨🤣
有薄切牛肉眼扒,燒豬扒,雞扒,香腸,薯菜
配上德國青胡椒汁,十分惹味
我地將其中一份餐加$40轉做套餐
會包埋沙律杯,餐湯,甜品,餐飲
甜品係巴斯克芝士蛋糕🧀
食埋就真係超級超級飽😆
6 day(s) ago 0 views
住好友筲箕灣約我《 The starred》食午餐,餐廳懷舊歐陸風格,天花掛大水晶吊燈很靚靚。我們點左琺瑯鍋紅酒雜菜炆紐西蘭羊膝:頗大件羊膝勁多肉很腍夠入味配紅蘿蔔、秋葵、車喱茄好好味😋安格斯牛肉眼扒:大大塊牛扒五成熟腍滑配黑松露醬燒汁味道不錯👍寶雲酥挪威三文魚•山葵芥末籽蜜糖忌廉汁配意粉:三文魚煎得皮香肉嫩滑,醬汁美味可口,撈意粉一齊食超正🤩。凱撒沙律:新鮮羅馬菜清新爽口,配芝士片、提子乾、炸煙肉粒、炸麵包粒、車厘茄,口感豐富又健康。餐湯:洋蔥牛肉湯,味清香;蕃茄紅蘿蔔湯,材料十足味道不錯。餐包 :熱烘烘上枱配牛油一流。 炸薯角:炸得外脆內軟香脆可口。西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕:芝士味香濃很滑好味😋咖啡:加方糖、奶,味道不錯。菠蘿汁:100%菠蘿味好香甜。總結:環境舒適有質素,服務周到。

我們點左

餐湯:洋蔥牛肉湯,味清香;
炸薯角:炸得外脆內軟香脆可口。
西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕:芝士味香濃很滑好味😋
咖啡:加方糖、奶,味道不錯。
菠蘿汁:100%菠蘿味好香甜。

總結:環境舒適有質素,服務周到。
  • 寶雲酥挪威三文魚•山葵芥末籽蜜糖忌廉汁配意粉
  • 餐湯及麵包
  • 凱撒沙律
2025-01-11 0 views
今日約左朋友到筲箕灣呢間西餐廳食晚飯. 就座就比個氣氛吸引左, 餐廳燈光暗暗地但每張枱都有盞枱燈襯托我地叫左羊膝同牛扒餐, 每個餐都可以按食量增加食物,我地就嗌左凱撒沙律,忌廉湯同橙茶凱撒沙律好大碟 完全唔似前菜忌廉湯唔似平時食到嘅忌廉湯湯好濃 又有紫椰菜花然後就係羊膝羊膝有紅酒汁襯托 蘇味唔會太明顯煲入面嘅蘿蔔索哂d紅酒汁 好好味跟住就係牛扒 燒得外脆內軟 又多汁兩個餐都有配薯蓉 好味又滿足胃口橙茶真係有香橙片比你添加令杯茶不致於太苦最後我地嗌左一人一份巴斯克芝士蛋糕做甜品芝士味岩岩好

凱撒沙律好大碟 完全唔似前菜

令杯茶不致於太苦

最後我地嗌左一人一份巴斯克芝士蛋糕做甜品
芝士味岩岩好
2025-01-08 0 views
鄰近筲箕灣地鐵站行五分鐘就到的The Starred, 餐廳好有復古英式嘅感覺,一入到去見到聖誕樹放在中間, 放滿聖誕裝飾, 古老嘅木窗框配上哩士窗簾布, 懷舊嘅皮梳化, 古式的大水晶燈配上柔和的黃燈, 好有懷舊feel, 唔好見裝潢特別, D野食一定貴, 錯啦, 睇完菜牌後真係抵到你唔信, 性價比極高. 所有主食可加$10-30.0不等, 追加沙律, 湯,甜品, 飲料, 任君自由選擇 -美國安格斯牛肉眼扒(約10安士).黑松露醬燒汁 $200.0牛肉眼扒好大塊, 肉質軟嫩多汁、油份帶清甜, 油脂分佈比例豐富, 我叫了五成熟, 一切開入面是粉紅色的, 廚師功夫了得, 沒有煮過火, 不論油脂、口感味道、軟嫩程度達到一個極佳的平衡, 配埋味道濃郁黑松露燒汁, 值得推介-紅酒雜菜炆紐西蘭羊膝 $130.0羊膝肉連筋膜,口感煙韌軟糯,表層好像有一層薄薄的軟膠質,肥瘦分層非常明顯, 沒有羊臊味, 鍾意食羊的朋友一定要試下-凱撒沙律 $30.0沙律菜清脆新鮮配上巴馬臣芝士片及提子, 絕對是開胃菜-西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕 $20.0餐廳handmade的, 有著焦糖顏色的外表,表面略為起皺

-紅酒雜菜炆紐西蘭羊膝 $130.0
-凱撒沙律 $30.0
沙律菜清脆新鮮配上巴馬臣芝士片及提子, 絕對是開胃菜

-西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕 $20.0
餐廳handmade的, 有著焦糖顏色的外表,表面略為起皺、邊緣一點都不平整,
但吃起來融合著煙熏的焦香與柔和的奶香,味道非常獨特, 烘燶面的蛋糕更蘊藏着流心軟滑的忌廉芝士 , 有入口即溶感覺, 不容錯過

-熱鮮橙茶 +$10.0
最特別嘅就係呢杯熱鮮橙茶, 他們由檸檬改為解橙片, 多了一份香甜清新

The Starred筲箕灣筲箕灣道333號樂融軒地下4號舖餐湯及麵包牛油麵包口感鬆軟,燈籠椒忌廉湯,清新的香味,Creamy,好有特色。😸凱撒沙律沙律菜新鮮爽口,香濃的芝士,口感煙韌的煙肉,提子乾和沙律醬提升層次,高汁!😋琺瑯鍋紅酒炆牛尾雜菜配意大利粉牛尾口感煙韌,香氣四溢,調配得恰到好處,紅蘿蔔和意粉吸收了紅酒醬汁的精華,推薦!😻美國安格斯牛肉眼扒配黑松露醬燒汁五成熟剛剛好,安格斯牛肉肉汁豐富,口感煙韌,面層加了香草和黑松露燒汁,份量十足,回味無窮,配新鮮秋葵和車厘茄,大滿足!🤤西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕口感鬆軟,芝士味濃,甜度適中,好味道!😽智利紅酒果香味濃,口感順滑,單寧適中,so chill。😚The Starred 環境舒適氣分好,食材新鮮高質, 好有💖的餐廳,每日餐湯款式不同,侍應服務態度好,還會再來。😎🤘🏻
The Starred

筲箕灣筲箕灣道333號樂融軒地下4號舖

琺瑯鍋紅酒炆牛尾雜菜配意大利粉

美國安格斯牛肉眼扒配黑松露醬燒汁

西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕

口感鬆軟,芝士味濃,甜度適中,好味道!😽

智利紅酒

果香味濃,口感順滑,單寧適中,so chill。😚

2025-01-07
2025-01-02 240 views
餐湯湯色澤鮮艷,紫薯甜味同羅宋湯豐富風味相融合,帶來獨特口感✨🌟味道鮮美,令人感到溫暖同滿足。再配上餐包,香氣四溢🤩🤩🤩炸薯角外焦內軟炸薯角,口感豐富,香脆可口,非常適合作為主菜前既小食😙😙😙燒春雞去骨去骨燒春雞外皮微焦,肉質鮮嫩多汁,口感十分酥脆。更同內部柔軟形成鮮明對比😋😋😋整體味道非常豐富,令人一試成主顧。雞扒、豬扒、牛扒、香腸(鐵板)雞扒同豬扒肉質滑嫩,表面香脆,內部多汁,非常適合喜愛清淡口味的人。而牛扒肉質紋理都十分分明,鐵板更令肉香四溢🐂🐖🐓香腸更煎至外皮微焦,令人食指大動,鐵板雜扒非常大滿足😆😆😆😆西班牙焦香芝士蛋糕外焦內軟芝士蛋糕,甜而不膩🌟🤤🤤作為餐後甜點,令人陶醉熱鮮橙茶清新的熱鮮橙茶,酸甜適中,能夠有效解膩☕️🍊為整餐帶來清新感
餐湯

炸薯角

燒春雞去骨

雞扒、豬扒、牛扒、香腸(鐵板)

西班牙焦香芝士蛋糕
外焦內軟芝士蛋糕,甜而不膩🌟🤤🤤作為餐後甜點,令人陶醉

熱鮮橙茶
2025-01-02 208 views
最近發現咗間扒房,裝修有啲懷舊風。晚市氣氛唔錯~~~我哋揀咗個安格斯牛肉眼扒$200,擺盤好似隻牛咁,好有趣。配埋個黑松露醬燒汁~~~另外叫咗紅酒炆羊膝$130,一份有3件羊膝。啲羊肉軟腍,肉質肥美~~個紅酒醬汁香濃得嚟又唔會太heavy~~~加$20有餐湯同麵包,個湯係雜菜湯。麵包鬆軟。炸薯角+$20,夠香脆~~加$10配了熱鮮橙茶同石榴汁,啲橙茶用新鮮橙汁配紅茶,個石榴汁酸甜適中,飲落清新~~

最近發現咗間扒房,裝修有啲懷舊風。晚市氣氛唔錯~~~

加$20有餐湯同麵包,個湯係雜菜湯。麵包鬆軟。
炸薯角+$20,夠香脆~~

2024-12-31 322 views
星期日和老公到筲箕灣The Starred吃晚餐。29/12黎仲有棵靚靚既聖誕樹,好有氣氛。凱撒沙律沙律菜好爽脆,撈埋沙律醬,仲有脆脆既麵包粒、提子乾、風乾火腿粒。餐湯及麵包一個要意大利菜羅宋湯,另一個要洋蔥牛肉湯,兩個都清清地,重點係個餐包好軟熟又香甜。鐵板美國牛封門柳·鮮菇燒汁封門柳充滿牛味,幾嫩口,底下有薯蓉,仲可以體驗港式鐵板扒淋汁個下。美國安格斯牛肉眼扒·黑松露醬燒汁肉眼扒相對肥啲,個汁真係加左唔少黑松露醬,底下亦有薯蓉。西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕芝士蛋糕口感軟滑,入口軟綿綿甘溶化,芝士味突出,堅好食。飲品叫了紅酒同100%蘋果汁。
星期日和老公到筲箕灣The Starred吃晚餐。

29/12黎仲有棵靚靚既聖誕樹,好有氣氛。

鐵板美國牛封門柳·鮮菇燒汁
鐵板美國牛封門柳·鮮菇燒汁

美國安格斯牛肉眼扒·黑松露醬燒汁
肉眼扒相對肥啲,個汁真係加左唔少黑松露醬,底下亦有薯蓉。
美國安格斯牛肉眼扒·黑松露醬燒汁
西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕
芝士蛋糕口感軟滑,入口軟綿綿甘溶化,芝士味突出,堅好食。
西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕
飲品叫了紅酒同100%蘋果汁。
紅酒 & 100%蘋果汁
2024-12-29
2024-12-29 356 views
唔係朋友帶我去我都唔知筲箕灣有間環境咁有氣氛、價錢實惠食物又唔差嘅西餐廳 餐廳外面其實已經好有feel望到裡面高貴嘅水晶燈聖誕節嘅裝飾佈置更加係有心機 🐮10安士美國安格斯牛肉眼扒 配黑松露燒汁叫咗半成熟肉眼扒size 一啲都唔細份加埋黑松露燒汁味道超香🐟寶雲酥挪威三文魚 配山葵芥末籽蜜糖忌廉汁係我最喜歡嘅一個寶雲酥嘅三文魚令表面焗得好香脆但三文魚肉仍然可以留有肉汁肉好嫰再點埋特配醬汁好夾好好食🥰🥘西班牙海鮮飯海鮮料好足大蝦、青口、鱸魚肉醬汁亦調配得好好真係估唔到呢間內外裝修佈置都有心思食物質素唔錯但價錢意外地實惠 完全係一間隱世嘅平民西餐廳見成lunch 亦都好抵我諗佢好快變做我飯堂
唔係朋友帶我去
我都唔知筲箕灣有間環境咁有氣氛、價錢實惠食物又唔差嘅西餐廳

餐廳外面其實已經好有feel

我諗佢好快變做我飯堂
Celebration
Christmas
2024-12-25 418 views
超有氣氛🌹懷舊扒房街坊價午餐$35外賣$20起餐廳環境超有氣氛,吊燈掛鐘,加上懷舊梳化裝飾,好像回到60年代! 價錢親民,午餐$35起,外賣最平$20🫢正餐牌只是$70起,吸引很多街坊幫襯,午市座位爆滿💥🔥鐵板加拿大豬鞍,熱騰騰,再放醬汁,香氣撲鼻,豬鞍大件厚身,肉汁夠豐富,好有口感。至於珐琅鍋慢煮牛面珠墩肉,入面有3-4大大件牛肉,肉質煮得超軟腍入味,配🩷型紅糙米飯,好有心思。 正價餐加$40就有自家製餐湯、麵包、飲品及甜品

超有氣氛🌹懷舊扒房
街坊價午餐$35外賣$20起

價錢親民,午餐$35起,外賣最平$20🫢
正餐牌只是$70起,吸引很多街坊幫襯,午市座位爆滿💥

正價餐加$40就有自家製餐湯、麵包、飲品及甜品
復古裝潢,彷如置身在歐陸地方。氛圍滿滿,啱哂情侶约會或朋友眾會✨️美國安格斯牛肉眼扒•黑松露醬燒汁 $200黑松露醬燒汁很香濃,味道明顯,牛肉眼扒很粉嫩,配菜係香滑嘅薯蓉。✨️香橙法式油封鴨腿•香橙黑加侖子忌廉汁$60鴨皮金黃酥脆,腿肉多汁,黑加侖子忌廉汁帶了一樣鮮甜味給鴨腿,豐富了口感。✨️凱撒沙律 跟餐$30大大片車打芝士,配上新鮮夾脆嘅菜和煙靱嘅煙肉,好好味。✨️餐湯及麵包 跟餐$20今次選了紅湯~蕃茄雜菜湯,好足料,飲到鮮甜蕃茄味。✨️飲品呢度氣氛好好,最啱係度同朋友傾下計、飲下野,今次飲左全脂奶 $28 ~ 鮮奶香滑100% 橙汁 & 100% 菠蘿汁 跟餐$10 ~ 新鮮好味聖沛黎洛天然氣泡礦泉水 S. Pellegrino Spankling Natural Mineral Water $32Perrier $28供應多款樽裝礦泉水,高級餐廳有嘅水,呢度都有。✨️甜品呢度最聞名的甜品「西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕」~自製蛋糕。蛋糕面有少許燒焦,食時點埋旁邊堆成星形嘅朱古力粉,十分滋味。

✨️美國安格斯牛肉眼扒•黑松露醬燒汁 $200

✨️香橙法式油封鴨腿•香橙黑加侖子忌廉汁$60

✨️凱撒沙律 跟餐$30
大大片車打芝士,配上新鮮夾脆嘅菜和煙靱嘅煙肉,好好味。

✨️餐湯及麵包 跟餐$20
今次選了紅湯~蕃茄雜菜湯,好足料,飲到鮮甜蕃茄味。

✨️飲品
呢度氣氛好好,最啱係度同朋友傾下計、飲下野,今次飲左
全脂奶 $28 ~ 鮮奶香滑

Perrier $28
供應多款樽裝礦泉水,高級餐廳有嘅水,呢度都有。

✨️甜品

2024-12-22 371 views
好友帶我去位於筲箕灣筲箕灣道333號樂融軒地下4號舖的 The Starred 食晚餐,環境舒適,裝修好有歐陸風格,加上店中燦爛的聖誕樹,更加添熱鬧氣紛。我點左個 寶雲酥挪威三文魚+山葵芥末籽蜜糖忌廉汁 $110,凱撒沙律 $30,餐湯(南瓜湯)及麵包 $20,蘋果汁 $10,西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕 $20;好友點左個 鐵板美國牛封門柳+鮮菇燒汁 $130,凱撒沙律$30,餐湯(南瓜湯)及麵包 $20,石榴汁 $10,西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕 $20。整體黎講係高質素的菜餚,7成熟的封門柳外脆肉嫩,牛味香濃;三文魚皮香肉滑,十分可口;沙律菜新鮮好味,南瓜湯濃郁,芝士蛋糕好好味;店員有禮又親切,一個不錯的用餐感受。

• 西班牙巴斯克焦香芝士蛋糕
  • 鐵板美國牛封門柳+鮮菇燒汁
  • 寶雲酥挪威三文魚+山葵芥末籽蜜糖忌廉汁
  • 凱撒沙律
紅星餐廳位於筲箕灣,交通便利古典歐陸風裝修,非常華麗優雅服務很親切,令人感覺舒服👍紅酒雜菜炆紐西蘭羊膝~紐西蘭羊膝肉質鮮嫩,經過紅酒和雜菜的炆煮,香氣四溢,醬汁濃郁,羊膝下面還有大量的薯蓉和洋蔥,而且擺盤吸引,令人食慾大增😋鐵板美國牛封門柳鮮菇燒汁~用熱氣騰騰的鐵板上菜,封門柳煎到外焦內嫩,配搭鮮菇燒汁,口感層次豐富,喜愛肉類的值得一試😍西班牙巴斯克蕉香芝士蛋糕~甜度適中,芝士味濃濃香香,入口綿密👍而家只要加$40就可將主餐牌變成五道豐盛的全餐(包括沙律杯、湯、芝士蛋糕及飲品)
紅星餐廳位於筲箕灣,交通便利
古典歐陸風裝修,非常華麗優雅
服務很親切,令人感覺舒服👍

紅酒雜菜炆紐西蘭羊膝~

鐵板美國牛封門柳鮮菇燒汁~

2024-12-12
2024-12-13 493 views
今日去到筲箕灣做野去到午餐時間要搵野食見到一間價錢親民,而且裝修得幾grand 嘅餐廳叫the starred就諗都冇諗即刻入去試下✨薄燒紐西蘭肉眼扒🥩🐮個餐跟意粉,要燒汁🍝上菜時見到塊牛扒份量都唔細👍🏻食落好有牛肉味同埋牛油香🤟🏻而且塊扒唔係近筋嘅位置食落啖啖肉,唔會話係筋位咬唔開雖然係薄切但都唔會係全熟😎火喉控制得恰到好處而且最有誠意嘅係有兩大塊牛扒✌🏻每塊都大過隻手掌🥳意粉份量都好多擺盤亦好靚👍🏻跟餐廳個裝修成正比✨羅宋湯🍲個湯夠熱🔥飲落甜甜酸酸味道好開胃而且好足料蔬菜肉肉份量好夠蕃茄洋蔥蘿蔔西芹全部有齊🥕🧅🌽🫑份量多得直頭浮哂上面👍🏻餐廳裝修好靚內部乾淨企理枱面同埋櫈都好整潔通風亦好充足💨💨成餐飯都冇流過汗餐廳侍應親切有禮👍🏻👍🏻對食客亦好attentive今時今日喺巿區用呢個價錢食到一份高質同埋有誠意嘅午餐🤟🏻🤟🏻實在難得
今日去到筲箕灣做野
去到午餐時間要搵野食
見到一間價錢親民,而且裝修得幾grand 嘅餐廳
叫the starred
就諗都冇諗即刻入去試下

✨薄燒紐西蘭肉眼扒🥩🐮

薄切紐西蘭肉眼牛扒

個餐跟意粉,要燒汁🍝
上菜時見到塊牛扒份量都唔細👍🏻
食落好有牛肉味同埋牛油香🤟🏻
而且塊扒唔係近筋嘅位置
食落啖啖肉,唔會話係筋位咬唔開
雖然係薄切

食到一份高質同埋有誠意嘅午餐🤟🏻🤟🏻
實在難得

2024-12-11
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)
羅宋湯