PHO BO $108w/ Raw beef, bean-sprouts, pho herbs自從上年年頭去過越南就對佢哋啲pho一試難忘🥰 呢間都做到七八成 冇得去旅行就頂住先喇🤣 生牛肉浸咗湯大概8-9成熟 食落有牛味之餘唔會好韌好鞋 都夠淋身🥩 而個湯吸收哂牛肉既精華 味道濃得黎唔會太鹹 加上河粉既口感好好 感覺唔錯🤤評分: 8/10🌟BUN THIT NUONG $108w/ Grilled pork neck, Viet’s pork skewer. spring roll, rice noodle salad呢個即係豬頸肉撈檬 成碗既份量多到1.5個人食都冇問題😆 豬頸肉食落好有咬口 而且整得好香唔算太油👍🏻 春卷炸得好脆 入面仲有勁大隻蝦肉🦐好足料 椰菜、蘿蔔絲、青瓜絲得配料加埋酸酸辣辣既汁同檬粉好夾😋評分: 8.5/10🌟Lime Soda $0呢杯飲落真係超重青檸味🤪 唔鐘意酸野既人千奇唔好叫!🤓 除咗酸仲要梳打既氣超多😂 本身唔太鍾意飲汽水既我都接受到 係幾清爽同埋啱哂解膩😚評分: 8/10🌟 Calamansi Tea $0Lunch set包咗一個前菜同飲品 前
PHO BO $108
評分: 8/10🌟

BUN THIT NUONG $108
評分: 8.5/10🌟

Lime Soda $0
評分: 8/10🌟

Calamansi Tea $0
Lunch set包咗一個前菜同飲品 前菜係粟米粒 食落好甜🌽 飲品就揀咗桔仔茶 飲落茶味比較濃帶少少桔既味 不過叫咗走甜真係零甜味 建議大家叫返正常甜度就可以😌
評分: 7.5/10🌟
————————————————————————
Xi Xup (大圍)
大圍積存街70-72號景星樓地舖
BUN THIT NUONG
Lime Soda(left), Calamansi Tea (right)
BUN THIT NUONG
  • Lime Soda(left)
  • Calamansi Tea (right)