2022-04-08
🤎Sole Coffee🧸元朗鳳攸北街11-15號益發大廈地下19-20號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️唔知大家有冇發現元朗近期真係多咗好多Cafe,我以前好怕去元朗因為怕佢好迫好多人,不過今日比我搵到呢間隱世coffee shop🤤仲有得坐靠窗邊嘅位置享受下陽光☀️最緊要係竟然冇咩人排隊😏-日式蟹膏醬松葉蟹肉忌廉意大利粉🍝 $118勁多人推介呢一款❗️原來真係好好味,🦀蟹肉份量多多多,肉質彈牙。意大利粉非常掛汁😍好滋味嘅享受,蟹膏醬汁仲要撈埋忌廉,鮮香但係唔覺膩,一個人食晒成碟😆-牛油果多士+黑松露炒蛋🍳 $75係多穀麵包多士,有巨量牛油果蓉🤩牛油果蓉好香好新鮮,非常軟滑帶點甜味😋黑松露炒蛋勁重黑松露味!唔會話炒得好乾身👍🏻多士又香又脆‼️-朱古力鬆餅🍫 $18$18真係好平,因為佢好大嚿,店員仲幫我哋翻熱,外面脆卜卜,入邊軟淋淋😻朱古力味濃厚,除此之外仲幾香$18來講真係算好抵食。-Tiramisu coffee $48太特別啦見到個餐牌就即刻想叫呢一款,因為從來都冇諗過Tiramisu都可以飲落肚🤭上面嗰層真係好似Tiramisu😍下面嗰層就係咖啡飲落去嘅時候甜度適中👍🏻-Cru
🤎Sole Coffee
🧸元朗鳳攸北街11-15號益發大廈地下19-20號舖
-日式蟹膏醬松葉蟹肉忌廉意大利粉🍝 $118
-牛油果多士+黑松露炒蛋🍳 $75
-朱古力鬆餅🍫 $18
-Tiramisu coffee $48
-Crunchy Cramel Latte $40
焦糖latte,我覺得勁特別上面係脆卜卜嘅焦糖,如果厚d就好了🫶🏻甜甜地好啱我,因為我自己本身唔係咁鍾意咖啡嘅苦澀味🙌🏻呢一種我覺得好特別,又會飲到咖啡又夠甜😌