Momo同boo一直都想試下蕎麥麵,見到黑瀧板係app有85折,仲唔即刻衝過去💨係門口已經被佢個黑瀧二人前吸引住左, $268咋!好可惜個staff話已經賣晒🙁🙁咁我地唯有揀其他啦....我地叫咗個軟殼蟹黑蒜胡麻知床蕎麥麵🦀(原價$138) 同雜錦壽司更科蕎麥麵🍜🍣(原價$178)蕎麥麵專門店最講究一定係蕎麥麵質,佢有4款麵,我地試咗知床同更科。綠色嘅知床比較彈牙,撈埋黑蒜胡麻,食出惹味開胃嘅感覺,再加上軟殻蟹🦀,一個字形容,ichiban!😋😋更科麵貌似普通嘅蕎麥麵,浸落豉油到再拎起放入口,包你食到舔舔脷再食埋雜錦壽司🍣就啱啱好🤪🤪用eatigo book位真係超值!以優惠嘅價錢食到高水準嘅美食🤣🤣可以黎試下!Momo&Boo指數 (5分最高)⁣⁣⁣⁣⁣味道: 😋😋⁣⁣😋⁣😋價錢: 💰⁣💰環境: 🤩🤩⁣🤩🤩性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻⁣⁣⁣⁣⁣📍⁣⁣黑瀧板蕎麥專門店 銅鑼灣告士打道280號世貿中心4樓P413-415號舖⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

Momo&Boo指數 (5分最高)⁣⁣⁣⁣⁣
味道: 😋😋⁣⁣😋⁣😋