2021-07-15
📍 千銅和食屋🚶🏻♂️ 屯門屯利街1號華都商場地下47及59號舖🔎 #foodsnap_屯門👅 ($128) - 8/10🌟我同朋友都叫咗蟹國天丼 成個丼飯裝滿晒 分別有炸軟殼蟹、蟹肉、蟹膏、蟹籽、芝士蟹籽 好豐富!蟹膏已經舖咗係飯上面 撈勻飯食罪惡感🆙 仲有啲芝士蟹籽 所以成個飯食落係偏鹹 好彩有好新鮮嘅蟹肉同大量青瓜絲中和返☺️ 而啲軟殼蟹都炸得幾好食 如果可以大隻啲就好🤤🤤 總括嚟講係屯門嚟講偏貴 不過質素唔錯😌 值得一試~必食指數👅💦💦:8/10#hkfoodie #香港美食 #香港打卡 #天水圍美食 #川菜 #黃店 #天水圍黃店 #中環美食 #中環 #壽司 #sushi #香港打卡 #港女下午茶 #元朗美食 #美食 #日式料理 #日式定食 #荃灣美食 #元朗cafe #荃灣cafe #cafehunting #西環美食 #墨西哥菜 #日本菜 #漢堡包
🚶🏻♂️ 屯門屯利街1號華都商場地下47及59號舖
🔎 #foodsnap_屯門