無論午市定晚市,都經常爆滿,就知佢係咩料😏#小胖遊粉嶺🐠—————————————————🔹牛湯粉 (可選擇米粉/金邊粉/河粉/粉絲) $46 呢個絕對係必食推介🥇牛湯底濃郁🐮又唔會太咸,有齊牛腩(起碼有10粒)、牛丸同牛柏葉🐄真係好足料💕牛腩炆到好軟熟入味,牛栢葉夠爽口,牛丸咬落有汁💦全部都好食小編揀咗金邊粉🍜煮得剛剛好,索滿湯汁好香,令人一口接一口🤤我甚至覺得係灣仔Samsen和牛濃湯河的平價版 (價錢平一半以上,CP值超高).🔹海南雞飯 $45海南雞飯份量多到好似座小山丘⛰飯帶油香,而且粒粒分明,係我喜歡的🍚無骨雞食落啖啖肉,肉質算嫩,雞再點酸辣醬更香口,送飯一流,🥒青瓜又可以平衡醬汁重蒜味🥢.💡小店逢星期2休息(好似仲有啲特別日子唔開) —————————————————🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌗🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌖🌑🌑🥰舒適度:🌕🌕🌗🌑🌑👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌕.♟Overall♟好抵!好抵!好抵!大碟得黎又好食價錢又經濟實惠,回頭率100%🤑
無論午市定晚市,都經常爆滿,就知佢係咩料😏
#小胖遊粉嶺🐠
—————————————————

🔹牛湯粉 (可選擇米粉/金邊粉/河粉/粉絲) $46
呢個絕對係必食推介🥇
牛腩炆到好軟熟入味,牛栢葉夠爽口,牛丸咬落有汁💦全部都好食
小編揀咗金邊粉🍜煮得剛剛好,索滿湯汁好香,令人一口接一口🤤
牛湯粉

🔹海南雞飯 $45
海南雞飯份量多到好似座小山丘⛰
飯帶油香,而且粒粒分明,係我喜歡的🍚
海南雞飯

💡小店逢星期2休息(好似仲有啲特別日子唔開)
—————————————————
🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌕🌗
🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌗
🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌖🌑🌑
🥰舒適度:🌕🌕🌗🌑🌑
👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌕
♟Overall♟
好抵!好抵!好抵!
大碟得黎又好食價錢又經濟實惠,回頭率100%🤑
牛湯粉