2025-03-02
《惹味人氣冒菜🔥》———————————————-#撒冒小面 🌶️ -💛 川燒牛脯、豬頸肉、虎皮豬皮冒菜金湯寬粉寬粉本身已經包咗蓮藕,金菇,海帶,豆卜,油麥菜同埋萵筍,非常豐富,另外可以選擇2款配料,我哋揀咗川燒牛脯、豬頸肉,仲升級咗虎皮豬皮,非常推介,煙韌有嚼勁🐽 湯底可以揀麻辣/雞湯/藤椒,唔食辣既可以揀金湯,湯底濃郁好入味🤤-🍖 酥脆小酥肉內裡肉質彈牙,外層脆卜卜,浸埋落麵嘅湯底度食都幾唔錯😚-🔥乾拌抄手紅油抄手好大粒,沾上辣油後充滿光澤,搭配蔥花蒜蓉,入口瞬間香氣滿溢,味道甜甜辣辣,都幾易入口🌶️-🔥 四川擔擔麵擔擔麵麵質彈牙,湯底花生醬味香濃~-🍢 串燒全部都係細細串,每款有五串咁多,份量啱啱好,方便share食😘 叫咗魷魚鬚,五花肉串、雞皮、小香腸同埋小麵筋,香料十足,好惹味,輕鬆食左10幾20串~-🥔 麻辣鍋粑土豆用泰式辣醬配炸土豆,口感好特別,幾開胃🤤-⭐ 參考價錢︰川燒牛脯、豬頸肉、虎皮豬皮冒菜金湯寬粉:$80乾拌抄手:$49四川擔擔麵:$39魷魚須小串(5串):$28坨坨五花肉串(5串):$18雞皮小串(5串):$16小香腸小串(5串):$9小麵筋小串(5串):$9酥脆
———————————————-
#撒冒小面 🌶️
💛 川燒牛脯、豬頸肉、虎皮豬皮冒菜金湯寬粉
🍖 酥脆小酥肉
內裡肉質彈牙,外層脆卜卜,浸埋落麵嘅湯底度食都幾唔錯😚
🔥乾拌抄手
🔥 四川擔擔麵
擔擔麵麵質彈牙,湯底花生醬味香濃~
🍢 串燒
🥔 麻辣鍋粑土豆
用泰式辣醬配炸土豆,口感好特別,幾開胃🤤
⭐ 參考價錢︰
川燒牛脯、豬頸肉、虎皮豬皮冒菜金湯寬粉:$80