2023-01-20
《惹味烏雞串燒🍢》———————————————-#喜聚燒 🔥-呢間喺尖沙嘴寶勒巷嘅日式料理,主打烏雞煲同串燒,一上到去已經見到好大嘅霓虹燈,牆上都有唔少浮世繪壁畫,別出心裁🌊-🌶️ 喜聚麻辣滋補鮮烏雞呢款係小店自家特色招牌菜,醬汁夠哂惹味,麻香味重,而用上烏雞好少見,夠晒滋補,鍋底下面有一個小蠟燭一路食都會warm住🕯️-串燒同燒海鮮都好多選擇🍢燒珍寶蒜蓉大扇貝鮮味多汁,蒜蓉味勁香!-呢度嘅特色係每枱就會放上一塊熱石,每次放串燒係上面,唔怕放到凍哂~我哋嗌咗海鹽燒王牌牛舌、蒜蓉黑松露焗金菇同燒芝士穀飼三層肉🐽 三層肉顧名思義就係啖啖肉,食落完全唔靭🤩 另外特別推薦燒芝士響鈴同沙嗲燒麵筋,十分惹味🔥-⭐ 參考價錢︰喜聚麻辣滋補鮮烏雞:$198/半隻燒珍寶蒜蓉大扇貝:$78海鹽燒王牌牛舌: $49蒜蓉黑松露焗金菇:$58燒芝士穀飼三層肉:$46燒芝士響鈴:$24沙嗲燒麵筋:$22🍌 抵deal 指數:7/10💰 人均消費:$250
———————————————-
#喜聚燒 🔥