今日去咗西營盤做文青。自從畢業之後就好少好少嚟啦~呢一間韓式Cafe小黃店內裏有連儂牆、有捐錢畀手足,見到簡約既環境風格,入咗去懲罰下💛·由於疫情關係,其實好多飲品已經變咗外賣裝。我哋特登叫咗呢一杯dirty coffee同spambox滿足下視角嘅慾望🥳·Dirty coffee賣相固然邪惡,飲落就係black coffee撈左好多cream再有朱古力粉做點綴~😍成杯野嗰個complexity係側重於忌廉嘅texture,初體驗幾得意,令我諗返喺越南嘅egg coffee👍🏻·Spam box 其實即係午餐肉條。我覺得收呢個價錢就有啲偏貴,而且午餐肉偏鹹,用香港嗰隻反而可能好啲😂😂不過賣相來講就一流,你有冇見過午餐肉可以影到咁似薯條🤣·整體來講打卡一流,同三五知己叫番杯嘢飲喺度chill都唔錯~享受下簡約嘅環境啦🤍-JMT dirty coffee | $58Spam box | $52-JMT Coffee (西環)西環西營盤薄扶林道19號地舖

Dirty  coffee

Spam  bo

JMT dirty coffee | $58
Spam box | $52
JMT Coffee (西環)
西環西營盤薄扶林道19號地舖
Dirty  coffee