2024-05-06
長期book咗極之拉麵喺bookmark裡面,今次終於有機會去長沙灣既極之拉麵食個過癮嘅lunch啦!🔔🤝🤝🤝終極之_廣島牡蠣濃湯拉麵🤝🤝🤝 試完佢嘅廣島牡蠣濃湯拉麵, 一啖食晒真係感覺到個蠔味濃度剛好!‼️ 瀲裡嘅慢煮叉燒食落好似有炸咗嘅感覺!呢樣嘢一食就知即係老板真材實料!😻😻 加埋自家熬煮湯底,份量足又精緻!🔅😽😽😽極之真鯛白湯拉麵😽😽😽另一款極之真鯛白湯拉麵都好驚喜! 一碗入嘴就感到每口都好吸引,無論係鯛魚片定係湯底都好新鮮又有味! 🍲 個炸魚皮特別脆,同埋嗰陣魚味,真係太正啦!🙌🏼 真鯛嘅熬煮方式完全handle到,勁好食!😚😚😻😻😻 特色料理_増量鯛魚片😻😻包埋増量鯛魚片既拉麵兩咁大份,有待緊有好搞笑!真鯛魚片非常鮮味,散發出淡淡嘅魚香,再配埋佢嘅炸魚皮,完全係滿足感! 🐟🐟一啖啖嘅海洋滋味,加埋個麵道彈牙,我食得超興奮! 😹😹✊🏼✊🏼✊🏼 溏心蛋✊🏼✊🏼✊🏼無論選咩拉麵都附送溏心蛋!呢個蛋做得出師傅老手功夫,個蛋黃黏黏滑滑,一啖咬開流出嘅蛋
😻😻😻 特色料理_増量鯛魚片😻😻
✊🏼✊🏼✊🏼 溏心蛋✊🏼✊🏼✊🏼