《新開親民泰國菜🇹🇭》———————————————-#泰國婆 👵🏻-坑口新開咗間泰國菜餐廳,木質裝潢同裝飾環境充滿了泰國風情,性價比高,價枱親民,好適合同朋友或者屋企人嚟食開心share🤩-🇹🇭 泰式拼盤拼盤十分豐富,包咗蝦餅、魚餅、春卷同雞翼,份量十足,新鮮出爐熱辣辣,惹味香噴噴,口感酥脆🤗-🌴 泰式南京椰汁雞湯熱鍋一上枱說覺得香氣撲鼻,椰汁香十分濃郁🥥雞肉肉質鮮嫩,湯底帶有酸酸辣辣,非常開胃😝-🐔 海南雞飯海南雞肉質嫩滑,唔鞋口,尤其係雞皮爽彈唔肥膩,雞味濃郁🐣 而且個油飯亦好高質,粒粒分明,雞油味好突出,配搭埋清甜嘅冬瓜湯,十分豐富😙-🥭 泰式芒果蛋卷甜品好特別,充滿泰式風情~斑蘭糕口感煙韌,唔會死甜,然後卷住芒果,簡單但好味🤤-💰 參考價錢泰式南京椰汁雞湯:$88海南雞飯:$82泰式四拼盤:$148泰式芒果蛋卷:$45
《新開親民泰國菜🇹🇭》
———————————————-