假期最適合搵地方chill✨呢間專門食串燒飲下啤酒,不過上網睇圖比佢哋個海鮮鍋吸引住😍所以提早打電話預約左~▪️醉美島海鮮鍋($398)今次訂左個2至4人份量,海鮮鍋賣相擺盤相當吸引✨配料方面都好豐富有鮑魚、魷魚鬚、蟹、鮮蝦、花甲、薯仔條、豆腐卜、粟米、萵筍,金針菇及娃娃菜。店員提醒我哋要食咗鮑魚先,煮得來會縮水,亦都可以食到鮮味。蟹肉超級肥美份量又多,蟹蓋仲有蟹膏食😍而其他海鮮同蔬菜都好入味雖然我哋叫咗微辣,但係鮮辣味都好足!▪️蒜蓉茄子($38)濃郁嘅蒜蓉醬配上超大條茄子,最重要蒜蓉夠多🤣夠晒重口味!▪️魷魚鬚($20)肉質脆口爽滑彈牙,調味粉帶有燒烤醬味,十分出色▪️百香果冰沙($38)酸酸甜甜,每一啖都飲到乳酸爆珠,解渴一流.✍🏻整體:假期想搵過聚腳點可以黎食下,佢地都好細心為每一張枱準備一個爐有埋蠟燭以作保溫之用。營業時間開到凌晨2點,傾計又可以傾耐啲,又有啤酒可以飲,食物質素亦都好高✨.📍醉美島元朗鳳攸南街3號好順景大廈地下10號舖

▪️醉美島海鮮鍋($398)

▪️蒜蓉茄子($38)
濃郁嘅蒜蓉醬配上超大條茄子,最重要蒜蓉夠多🤣夠晒重口味!

▪️魷魚鬚($20)
肉質脆口爽滑彈牙,調味粉帶有燒烤醬味,十分出色

▪️百香果冰沙($38)
酸酸甜甜,每一啖都飲到乳酸爆珠,解渴一流

✍🏻整體:
📍醉美島