香港其中一樣好有特色既食物,我相信車仔麵一定佔一席位😄今日行過荔枝角見到一間好特別既車仔麵🤟🏻每一位食客都有單獨既座位,好有日本既車仔麵檔既感覺,好正呀😗最出色既係有六種唔同地方既辣醬俾人選擇,仲有埋介紹好貼心,食辣人士大愛呀!🔺嗌左生煎包同炸雲吞,大推生煎包,薄薄既皮一咬就穿,熱辣辣既肉汁即刻充斥住口腔,好食😘炸雲吞脆卜卜夠哂香口😊🔺嗌左好多餸,大大碗,有滷水蛋,豬骨湯貢丸,牛腩,冬菇,魚肉鮮魷,麻吉燒,干貝燒,加上車仔麵不可不叫既油麵加腩汁,超級豐盛😘😘🔺當中貢丸超級有驚喜,好香肉味好濃,佢比外面嘅貢丸味道更加出🥳麻吉燒都唔錯,彈口既魚蛋加埋軟林林既麻薯,q感十足😚腩汁既牛味好香濃,麵底口感好好,十分讚💪🔺唔鐘意食麵叫淨餸都得,蘿白,冬菇,滷水豆腐,魚蛋,牛骨汁牛丸,滷水雞翼加油菜都好出色,蘿白好甜,吸收埋腩汁味道好吸引,魚蛋好彈牙啵,係有驚喜,最最最出色既係牛骨汁牛丸,牛丸味道好出,直頭一試難忙。🔺凍肥妹好有趣既名字,其實係凍朱古力,甜度剛好,而凍檸茶大大杯茶味同檸檬味比例好好,解渴一流。

2020-08-06
Type of Meal