2023-10-03 804 views
呢間餐廳真係可以稱得上為隱世小店,隱身於長樓梯同幾幢住宅裡面,連起眼既招牌都無🙈Cafe以薄荷綠色為主調,擺放左唔少植物,俾人一種舒適閒暇既感覺,仲係一間寵物友誼既地方。到訪當日有客人分別帶左哥基🐶同貓仔😍🍝Langostion Tagliolini餐廳用左阿根廷🇦🇷紅蝦,即叫即整令成間鋪頭都彌漫住蝦頭蝦膏既鮮香,醬汁好重蝦味,十分濃郁!蝦身🦐稍微煎過,肉質爽脆。雖然質地同西班牙產地既蝦蝦有啲唔同,無左黏口既感覺,不過價錢可以接受!意粉由本土意粉廠供應,手工麵麵質彈牙,掛麵效果唔錯,又充滿蛋香味!期待餐廳推出更多款式既意粉🥰🍞Avo & egg sourdough綿軟香濃既牛油果配上柔軟既炒蛋,再放上大量既火箭菜同車厘茄,五顏六色,簡直係睇得又食得!基本上去cafe嗌呢個組合一定唔會出錯😂📍COZE西環李寶龍路28-30號寶龍樓地下B號舖

🍝Langostion Tagliolini

🍞Avo & egg sourdough