2023-11-17
平日晚放工唔知食咩好,剛巧經過桂花小幸見好多人排隊,一於試下。 我地叫左一個睌餐Set,一個散叫: 🍚原盅燉湯 x 滷水蛋牛腩 滷肉飯($95):燉湯好足料,有豬肉,松草花,紅棗等,飲完唔口渴,真材實料。滷肉飯亦好入味,另外有4大舊牛腩,同價錢成正比! 🍜紅燒半牛筋半牛腩麵($75):螺旋形狀粗麵,掛汁一流,麵質唔會過淋,有口感,同埋湯底濃郁,唔會得個咸字,牛筋&牛腩都好入味,煮得淋軟,而且份量十足,成碗麵都好有驚喜!💯👍🏻 🧈紫菜魚丸湯&滷水豆腐(加配2款小食共$28):正常水準,滷得入味。 🧋百香多多梳打($29):係益力多既味,同梳打味道好夾,推薦👍🏻 🧋黑糖珍珠奶茶($29):可以揀少甜少冰,好大杯,甜度剛好,珍珠淋軟,好飲!👍🏻 餐廳免收加一,最後埋單共$256,性價比高,一定會再黎幫襯。
我地叫左一個睌餐Set,一個散叫: