2022-06-14 4 views
💖 White Hse. (銅鑼灣)✨銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️與其話佢叫白房子,不如叫佢做花房子🌹呢度充滿咗好多唔同嘅玫瑰花,好適合大家普通節日都可以嚟打卡😍充滿少女心💕呢到所有擺盤嘅花都係可食用架🥰仲有花花可以買返屋企添🌷-紫醉金迷💜 $208擺盤好精緻,好多食用花同好多金箔🤩,賣相好靚😏大鄉里出城,第一次見紫色嘅飯🤯原來用左紫椰菜染成,超吸睛‼️上面仲有兩隻香草蒜蓉開邊大蝦🦐同埋蜆🥰,好夠味😆Risotto煮得剛好唔會過硬。-泰式香葉辣炒煙肉蝴蝶粉🦋 $138新野🆕,相對上食用花較少,但賣相仍然很吸引,有兩塊大葉🌿香料份量調得剛剛好,微微辣。蝴蝶粉軟硬適中,幾有咬口☺️配埋煙肉超惹味🤫-Easter Cookies Cup🐇 $86係復活節限定款式曲奇杯估唔到依家仲有👀曲奇上嘅小白兔帶住口罩😷好應景😿希望疫情快啲過🙌🏻曲奇杯內個有Pinkpink朱古力🍫倒上牛奶🥛甜上加甜😻-玫瑰色釀紅茶🌹 $40身為玫瑰控怎能放過每樣玫瑰出品嘅東西🙈呢杯茶超級啱我心意。清香撲鼻😘茶香十足😋清清甜甜,超讚👍🏻想繼續睇我分享唔同嘅嘢就

💖 White Hse. (銅鑼灣)
✨銅鑼灣謝斐道508號聯成商業中心15樓1501室

-紫醉金迷💜 $208

-泰式香葉辣炒煙肉蝴蝶粉🦋 $138

-Easter Cookies Cup🐇 $86

-玫瑰色釀紅茶🌹 $40

想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2022-06-14