成個set加埋一都唔洗700蚊賣單,勁豐富食到超飽🥹我個人成日都有選擇困難症,但唔想食放題,呢d set就最岩我!!樣樣都有最開心😍而且份量仲好多添呀~肉既質素仲要好好!!✨老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱(五枚)睇色澤已經知道好靚!靚靚既脂肪紋理~套餐都有呢個質素超抵🥹入口即溶化😋✨香蔥薄切牛舌(七枚)加埋蔥花食,口感一流,有爽口具彈性之餘仍保持牛之鮮嫩,唔會韌👍🏻✨美國和牛封門柳(100g)上碟界開牛花紋理~可以比客人更易燒~令到牛擺碟又靚又係一大細心位!封門柳牛味特別濃郁~厚身啖啖肉具鬆軟✨✨全天然豚肉五花腩(八枚)厚切之餘仲跟埋生菜!而且肥度岩岩好😍燒起上黎好惹味~加埋細汁包生菜食更加爽口解膩🤓✨揚櫻花蝦豆腐呢個有驚喜極好食😳唔係heahea豆腐,係一個超濃郁彈有口感既豆腐,巨多櫻惹蝦,佢個調味超正🥹直頭想加碗白飯送😂✨松露肉碎炒飯松露味好香,炒得幾乾身唔會好濕,飯粒粒粒分明,肉香入晒飯粒入面好惹味,好想添飯🤣🤣✨日本魷魚筒(一本)食到咁上下佢再黎,我地已經勁飽,估唔到份量咁抵咁多,原條上,魷魚彈牙得黎又易咬!同埋調味都好夠,唔會食落膠膠地咁,有驚喜😍另外仲叫左金桔梳打特飲|鳳梨梳

✨老饕澳洲M5/M6和牛牛板腱(五枚)
睇色澤已經知道好靚!靚靚既脂肪紋理~
套餐都有呢個質素超抵🥹入口即溶化😋

✨香蔥薄切牛舌(七枚)

✨美國和牛封門柳(100g)
上碟界開牛花紋理~可以比客人更易燒~
令到牛擺碟又靚又係一大細心位!
封門柳牛味特別濃郁~厚身啖啖肉具鬆軟✨

✨全天然豚肉五花腩(八枚)
厚切之餘仲跟埋生菜!而且肥度岩岩好😍
燒起上黎好惹味~加埋細汁包生菜食更加爽口解膩🤓

✨揚櫻花蝦豆腐

✨松露肉碎炒飯

✨日本魷魚筒(一本)

另外仲叫左金桔梳打特飲|鳳梨梳打特飲
非常適合搭配食燒肉😍