2020-09-09 3011 views
配住無敵大海景,海風吹埋嚟,就算三十幾度坐室外,都真係勁Chill超級舒服😍完全渡假feel😆Weekend嚟到十二點幾,未有好多人所以仲可以坐出面。建議都係坐室外,早啲嚟或者電話book位————————————Set Lunch (主菜價錢已包沙律吧,餐湯,甜品,飲品)本來有自助沙律吧,疫情關係變咗沙律盤湯同麵包出面自己攞-沙律盤沙律菜冇咩特別,青口好鮮甜👍🏻火腿好好味唔會好鹹👍🏻酸沙律薯仔好開胃,仲有啲蘋果都幾爽口-扁豆煙肉湯望落勁似中湯嘅赤小豆眉豆湯😂原來係德國嘅傳統菜 飲落鹹鹹地都有少少似中湯 可以試吓嘅-厚切美國西冷牛肉配時菜及薯仔 $175開頭以為係西冷扒,冇為以係牛肉肉質都嫩唔韌,味道唔太夠,而且嚟到嘅時候唔夠熱,麻麻地-海鮮蕃茄醬長通粉 $160青口魷魚蝦都幾新鮮幾夠味,長通粉偏硬少少,蕃茄醬唔夠濃,又係上菜唔夠熱,都係麻麻地-是日甜品 - 麵包布甸唔會太甜,份量剛剛好,上面有啲乳酪同生果酸酸地,好味👍🏻——————————整體嚟講,食物質素就一般般,但對住呢個景同埋地段,以呢個價錢嚟講我覺得幾抵👍🏻👍🏻都會想再去
————————————
本來有自助沙律吧,疫情關係變咗沙律盤
湯同麵包出面自己攞
沙律盤
扁豆煙肉湯
厚切美國西冷牛肉配時菜及薯仔 $175
開頭以為係西冷扒,冇為以係牛肉
肉質都嫩唔韌,味道唔太夠,而且嚟到嘅時候唔夠熱,麻麻地
海鮮蕃茄醬長通粉 $160
是日甜品 - 麵包布甸
唔會太甜,份量剛剛好,上面有啲乳酪同生果酸酸地,好味👍🏻
——————————