2021-12-16
陣陣香氣傳入我的鼻,天氣凍凍地要食返啲熱野補充能量🤗加上雙拼口味都只係$19,所以我哋又忍唔住買了#小胖遊紅磡🐠 #小胖黃埔🐠—————————————————小編十分推薦嗌雙拼,除咗可以貪心試唔同味,雙拼一定係即叫即整,保證夠熱辣辣(有時原味會整定)♨️.🔹朱古力抹茶鴛鴦雞蛋仔雞蛋味香濃,外脆內軟,中間好軟雞蛋糕口感🍫朱古力味個邊竟然有半融朱古力粒,朱古力控表示好Kai♥️抹茶唔係剩係得嗰綠色,而係真係有淡淡抹茶甘香,如果可以再濃郁啲就更好🍵.🔹原味朱古力鴛鴦格仔餅🧇蛋香撲鼻,最重要格仔餅表面好脆,入面超蓬鬆綿密蛋糕口感比較推薦原味格仔餅,因為花生醬、煉奶同砂糖已經好夠味,再配朱古力就相對偏甜🐠心中係非一般嘅格仔餅—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌕🌕🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑🥰舒適度:🌕🌕🌗🌑🌑👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌕.♟Overall♟呢間店舖絕對係CP值超高🆙 雖然價錢$20都唔使,但係雞蛋仔同格仔餅嘅質素絕對可以媲美其他賣成$30-$40嘅舖頭,甚至比佢哋更加好食😆
#小胖遊紅磡🐠 #小胖黃埔🐠
—————————————————
🔹朱古力抹茶鴛鴦雞蛋仔
雞蛋味香濃,外脆內軟,中間好軟雞蛋糕口感
🍫朱古力味個邊竟然有半融朱古力粒,朱古力控表示好Kai♥️
🔹原味朱古力鴛鴦格仔餅
🧇蛋香撲鼻,最重要格仔餅表面好脆,入面超蓬鬆綿密蛋糕口感
🐠心中係非一般嘅格仔餅
原味朱古力鴛鴦格仔餅