2018-08-07 311 views
首先,預早訂位好重要,雖然地方好大,但係成日都爆場。如果餐廳入邊爆滿,可以喺出邊bar去嗰度,一邊飲手工啤酒、雞尾酒,一邊食小食睇電視等入座。Oppa燒烤爐邊蛋,以及前菜三小碟泡菜,芽菜海帶。我自己個人喜歡加入蒜頭、香蔥、青椒等等入雞蛋🍳,增加風味。以上前菜任添,另有醬料。不得不讚爐邊蛋,可能係鐵板設計同蛋液調配得好,燒到尾仲係好嫩滑,底下脆脆地唔會痴底,十分好食牛油粟米五花腩🐷五花腩肥美肉厚,消之前,細心地將五花腩切成小塊。五花腩燒的面積增加之後,就會快啲熟,而且更加容易燒🔥得金黃香口,啖啖油香,美味非常,用生菜包著吃一解油膩感,生菜還可無限添加。五花腩煎左2、30分鐘之後,就會開始進入自炸的狀態,慢慢就會越燒越脆,雖然反式脂肪會越嚟越嚴重,不過就會好鬼正😈和牛拼盤日本A4牛肉眼,A4黑毛和牛肩肉,A4黑毛和牛背峰,A4黑毛和牛三角腩,澳洲和牛舌,雪花腩,封門柳牛舌最正多春魚、魷魚

Oppa燒烤爐邊蛋,以及前菜三小碟

牛油粟米

五花腩