2021-11-18 1392 views
以為少好cafe一定好貴🤭原來又幾reasonable 仲大大碟,男朋友們都唔驚會肉痛💸🤑#小胖遊沙田🐠—————————————————🔹招牌旋風蛋包飯 (三文魚野菌) $108 蛋包飯看起來很漂亮💕 🥚雞蛋煎得幾嫩滑,仲有啲蛋汁😛 🥄開裡面裝滿了日式燒汁珍珠米,混埋三文魚🐟同野菌🍄三文魚如果多啲就好蛋包飯被忌廉汁包圍,與飯粒出人意料地搭配,味道確實唔錯🐠我自己默默食,唔想同🦈別人分享.🔹松露雞肉牛油果開面三文治 $78當我哋落單時Waiter💁🏻話我哋知從開邊麵包變成了3片多士🍞,與menu照片略有不同,不過我哋無乜所謂😂多士是熱的,外脆內軟松露醬充滿了松露的氣味和味道(醬可以少一些),🥑牛油果都幾大塊和番茄給人一種清爽的感覺🍅成個多士食好好味😋缺點就是只有少量雞粒,唔夠喉仲配有沙拉,總體來說是一個非常健康的選擇🥗————————————————🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌖🌑🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌘🌑🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌖🌑🥰舒適度:🌕🌕🌕🌕🌑👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌑.♟Overall♟喜歡餐廳裡的藍色花卉主題💙食物質素唔錯,價錢合理😛不過如果要打卡就睇下坐唔坐到近藍色花花裝飾😂我哋無點飲
以為少好cafe一定好貴🤭原來又幾reasonable
仲大大碟,男朋友們都唔驚會肉痛💸🤑
#小胖遊沙田🐠
—————————————————
🔹招牌旋風蛋包飯 (三文魚野菌) $108
蛋包飯看起來很漂亮💕
🥚雞蛋煎得幾嫩滑,仲有啲蛋汁😛
蛋包飯被忌廉汁包圍,與飯粒出人意料地搭配,味道確實唔錯
🐠我自己默默食,唔想同🦈別人分享

🔹松露雞肉牛油果開面三文治 $78
多士是熱的,外脆內軟
成個多士食好好味😋缺點就是只有少量雞粒,唔夠喉
仲配有沙拉,總體來說是一個非常健康的選擇🥗

————————————————
🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌖🌑
🤑CP值💰:🌕🌕🌕🌘🌑
🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌖🌑
🥰舒適度:🌕🌕🌕🌕🌑
👅再食指數:🌕🌕🌕🌕🌑
♟Overall♟
喜歡餐廳裡的藍色花卉主題💙
我哋無點飲品🥤儘管飲料睇落超級打卡,但唔中意碟豆花藍色嗰啲飲品
我哋寧願去買杯珍珠奶茶🧋
  • 招牌旋風蛋包飯