2023-04-18
其實好耐之前都有食過,印象中係一間好好食既burger,隔左幾年再食返,好似轉左人咁,不過都依然好食!· 芝士牛肉漢堡 $110 + combo $42我覺得整體上個包都幾豐富幾好食嘅,個包有酸瓜有洋蔥有生菜有牛肉漢堡扒,雖然係叫芝士但芝士味比較淡,同埋個漢堡扒就鹹左少少,不過值得一提嘅係個漢堡包係新鮮即做,拎起手熱辣辣,個包係脆脆地,醬汁幾match另外combo就係薯粒,啱啱炸起,份量都足夠,1份2個人食都啱啱好!!!· MILKSHAKE (combo) + $32叫左cookie and cream flavor,覺得正正常常,甜度都OK~· 雞肉漢堡 $90成個burger都熱辣辣,雞肉都好出色好juicy~~ 個包唔似連鎖個啲咁,係好鬆軟!!至於服務方面,可能我地啱啱入去嘅時候得一個員工,無論整定order,所以會有啲慢,但之後有多一位員工番就翻快啲,我覺得啲人都係幾nice~因為我同朋友叫左兩個漢堡包share,問佢可唔可以幫我地分一半,佢地都肯幫手🍽 Burger Joys | 西營盤📍 西環西營盤第一街27-29號太益樓地舖
· 芝士牛肉漢堡 $110 + combo $42
· MILKSHAKE (combo) + $32