2022-09-26
《罐頭雞煲麻辣串串🔥》———————————————-#米串咀 😚-荔枝角新開咗呢間川菜小食店,喺網上超有人氣😍 就係因為佢個造型真係勁得意,全港首創用罐頭裝,夠哂特別新奇🥫-🐣 香辣雞煲雞肉都算幾滑,而且好入味,略帶麻辣香,十分惹味,亦又唔會超辣食唔到,配搭埋個爽口彈牙嘅土豆粉,超飽肚😌-☄️ 串串咀一人套餐口味可以揀藤椒味或者紅油麻辣味,辣度亦有得選擇☺️ 任選6串就送2串,一共有8串!我哋揀咗海帶、魷魚、脆皮腸、雞翼尖、魚腐、風琴串、墨魚丸同杏飽菇😚尤其中意大大塊嘅海帶同索哂啲精華嘅風琴串😝-🌹 玫瑰冰粉呢款新推出嘅甜品好啱食完辣嘢食,夠晒冰爽,冰粉嘅口感有啲滑溜溜嘅啫喱,上面帶有玫瑰嘅淡淡清香,撈埋黑糖漿,生津解渴,清熱降火❄️-⭐ 參考價錢︰香辣雞煲加土豆粉:$58串串咀一人套餐:$48玫瑰冰粉:$15🍌 抵deal指數:7/10
———————————————-
#米串咀 😚