2022-12-12 26 views
《茶飲冷鍋串串🔥》———————————————#Lucky綠 🍀-早排陪男朋友去現時點行街睇玩具,行到攰攰哋就喺佢對面嘅茶飲店買杯野飲同小食抖吓😚 小店裝修簡單,走小清新路線💚-飲品方面,雖然水果茶同沙冰系列先係主打,但店員見凍凍哋都好細心咁推介我哋飲手工粒粒芋泥鮮奶茶同黑糖珍珠奶茶🧋芋泥好特別,係手工新鮮芋頭製成,香滑足料,兩杯嘅奶茶底都好香滑😝-冷鍋串串就有素同葷可以選擇,素菜$3/串,肉類就$5/串,款式都算幾多,例如海帶、魷魚、腐皮、鵪鶉蛋、雞翼尖、蓮藕等等,可以食幾多就拎幾多,幾抵食☺️ 麻辣幾惹味,充滿四川風味🌶️-⭐價錢參考:手工粒粒芋泥鮮奶茶:$34黑糖珍珠奶茶:$33素串:$3/串葷串:$5/串🍌抵deal 指數:7/10
《茶飲冷鍋串串🔥》
———————————————