2021-01-02 442 views
勁鍾意食漢堡包嘅我,今日嚟咗紅磡食Burger Begin,紅磡有三間漢堡包店,呢間新開嘅就第一次食,小店裝修得好有日本風味,店外有少量立食位置,價錢非常親民,而且老闆好細心咁介紹唔同款式嘅漢堡包🍔同熱狗俾我哋🥳🥳皇牌鵝肝漢堡入口即化,勁大塊呀,好邪惡,煎至金黃色,鮮嫩多汁,油脂感豐富,漢堡肉質好juicy,都係厚身🍔🍔🍔大滿足,而且醬汁做得很好,絕對係真材實料,食到好滿足🧀好值哩嗰價位🥰🥰牛油果🥑大啡菇🍔,再加咗個升級版澳洲和牛漢堡,呢個真係一上枱勁吸晴,首先完全係一啖食唔到,望到都過癮,burger外脆內軟,配上大量嘅牛油果🥑升級版澳洲和牛,牛味更加濃郁,真係好美味,配埋最底部嘅菠蘿,真係Perfect match🍔最後叫咗個黃金漢堡,金沙鹹蛋黃醬係自家調配嘅醬汁,好欣賞老闆既心機,醬汁同漢堡又真係幾夾喎,食極都唔停口,重點係漢堡扒真係好厚身😍😍再嗌左個小食,炸金文畢芝士,唔係度度地方都有得食,即嗌即炸,外脆內芝🥪🥪🥪不能忽略的是跟餐薯條,調味方面做得出色,和風紫菜味好惹味呢⭐️⭐️Burger Begin 紅磡蕪湖街58號金達閣地下1號舖

Burger Begin
紅磡蕪湖街58號金達閣地下1號舖