正如我之前介紹渣哥咁講,個價錢唔係走最平嘅路線,但係佢嘅食物質素就一定有保證。·魚肉碗仔翅冇落太多生粉杰撻撻,亦食唔出好大浸味精味,魚肉就幾出色,又彈又有啲魚味,唔似得平時嗰啲好似食緊膠咁。我之後再食多咗碗😼~·三寶就有齊魚蛋、豬皮、蘿蔔。咖喱汁經過特別調製非常之惹味🥳。估唔到三樣入面最出色嘅係蘿蔔,收哂咖喱汁之後超級入味;豬皮就一如既往嘅彈牙;魚蛋就採用左陳皮魚蛋(my favourite),大推!!😼·腸粉套餐成為$27有腸粉、四粒魚蛋、四粒燒賣。腸粉滑嘅程度令我諗起深水埗嘅合_ _小食(🙅🏻‍♀️而家冇食!)。特別係嗰陣豬油味道,令腸粉滑滑滑。四粒燒賣就算落咗豉油辣油都食得出魚肉淡淡的魚香味,好有咬口,一個字,好食!·我呢排排隊係排足八九個人先買到,足以證明其實香港仲係好多有心人。大家一齊撐住香港加油!🥰-魚肉碗仔翅|$30渣哥三寶|$30腸粉套餐 | $27-渣哥一九九六 (銅鑼灣)銅鑼灣渣甸街30號B舖地下

渣哥三寶

腸粉套餐

魚肉碗仔翅|$30
渣哥三寶|$30
腸粉套餐 | $27
渣哥一九九六 (銅鑼灣)
銅鑼灣渣甸街30號B舖地下
$30 (Tea)
渣哥三寶
腸粉套餐