香港有唔少越南餐廳 但用料新鮮足料, 我都係每次揀芽莊! 雖然大集團, 但價錢定位 中價, CP值高! 1⃣燒大蝦柚子沙律又係一雞兩味嘅菜式, 食到大蝦串燒 又有沙律! 蝦身貼心拆好哂殼 食得出係新鮮蝦 爽彈鮮甜 有炭香味! 柚子份量超多 紅肉西柚 甜無澀味 加埋乾蒜 花生洋蔥! 好清爽2⃣燒牛肉撈檬燒牛肉 又係用串燒牛肉, 預先用咗香草 香茅等醃製, 食落多汁 味道豐富! 比起大蝦更好食!!撈檬配上大量芽菜 香葉 花生🥜 乾蒜 芫茜再落魚露甜酸汁 吃辣的人士見意加上辣椒🌶一起搞拌 食落清新爽脆 夏天食一流👍🏼————————————💰$100/位

1⃣燒大蝦柚子沙律

2⃣燒牛肉撈檬

————————————
💰$100/位
2019-06-01
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch