2023-07-25 201 views
💖 NN Coffee (西貢)✨西貢市場街47號地舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️今日同 @fin.foodie 去放風,夠唔夠出去行吓遠離繁囂都真係幾唔錯㗎😏今日我哋揀咗去西貢,特登去食呢一間Cafe😍-日式磯煮時令鮑魚月見蕎麥麵🍜 $168一上枱嘅時候真係忍唔住嘩左一聲😆,因為冇諗過竟然兩隻鮑魚都咁大隻👍🏻蕎麥麵嘅擺盤造型好精緻,我自己都幾欣賞佢旁邊嘅半熟糖心蛋,蛋香味十足🥚-煙三文魚焙茶漬丼🍱 $108呢一個煙三文魚煙燻過後仲用火槍辣一辣過🔥,所以有少少燶邊嘅效果食落去嘅時候煙熏味更加濃郁。由於因為用咗焙茶嘅關係,所以食落去會唔會好鹹😏我自己都幾鍾意。除此之外上面仲有一啲炸咗嘅脆脆,增加口感‼️-久丸小山園糰子黑糖抹茶牛奶 $56呢一杯signature嘅飲品肯定要叫啦,睇佢嘅賣相就覺得好吸引🤩有兩粒煙煙韌韌嘅團子🍡,再加入黑糖配搭抹茶牛奶,中和左抹茶嘅味味苦澀味👍🏻-丸久小山園 焙茶鮮奶🦄 $48係一隻好靚好靚嘅獨角馬拉花😍真係靚到唔捨得飲🥰,我真係等到佢差唔多返開晒先至飲㗎🤪音樂好香滑,焙茶嘅味道亦都好濃郁😚想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoo

💖 NN Coffee (西貢)
✨西貢市場街47號地舖

-日式磯煮時令鮑魚月見蕎麥麵🍜 $168

-煙三文魚焙茶漬丼🍱 $108

-久丸小山園糰子黑糖抹茶牛奶 $56

-丸久小山園 焙茶鮮奶🦄 $48

如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2023-07-25
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)