2022-06-05
有去台灣夜市小食嘅味道🍠炸地瓜棒 $42!! 必 定 要 叫 呀!! 原本諗住佢一定係炸地瓜薯條嘅感覺😂 點知佢竟然係炸芋圓同埋韓國年糕嘅口感 超級煙韌Q彈!! 我超級驚喜 仲要點少少泰式甜辣醬一齊食 更加好食!!🍲🌶麻辣雞肉拌麵 $72!! 小辣還好 不過只有麻辣醬 以為有多啲調味料 比較淡🙈麻辣醬可以揀辣度🫶🏻唔食得太辣嘅朋友都可以 唔使擔心👍🏻🍗🍚鹽酥雞滷肉飯 $78!! 味道真係一般 鹽酥雞並沒有很鹽酥🥲🥲味道好淡 滷肉飯正常發揮🫶🏻不過!! 我哋叫嘅小食比起呢個鹽酥雞更加鹽酥 如果大家真係想食鹽酥雞嘅話可以叫炸雞米花啦🤣🍗🧆炸雞米花 $42!! 佢就係可以取替鹽酥雞嘅真真正正「鹽酥」炸雞米花🥴 佢嘅味道很鹽酥😚幾好食 不過份量就真係比較少 比炸地瓜棒更加少🥹想食多幾粒🫠#銅鑼灣 #銅鑼灣美食 #鹽酥雞 #滷肉飯 #麻辣雞肉拌麵 #炸地瓜棒 #炸雞米花 #karla_銅鑼灣