今日去長沙灣打波, 做完運動成身汗我同男朋友都最鐘意食burger飲汽水🍔🥤🤫今日佢就特登帶我黎呢間小店,主要都係食burger同hotdog,下午兩點幾去等左5分鐘左右就入得lu~餐廳唔係好大,大概坐到十零個人,不過啲枱都算有啲距離,幾好🤓👍🏻我地叫左兩個set,平均大約$70,價錢叫做幾合理😃男朋友叫左最基本嘅美式牛肉漢堡,overall佢覺得好食,但話如果個味再濃啲同多料啲就更加好喎🤪佢個set配左雙色薯條,幾特別,我食左幾條,岩岩炸起而且炸得幾乾身😌推薦呀~我自己就叫做黑松露醬蘑菇牛肉漢堡😊比起男朋友嗰個多左份黑松露同蘑菇嘅香味,整體味道更加豐富,佢都話鐘意食我呢個多啲喎😂😂至於set嘅配搭方面,因為唔想食得咁heavy嘅關係,我就揀咗新鮮沙律菜,雖然比起想食薯條可能冇咁香口同特別,但係如果唔太鍾意食炸嘢嘅朋友,呢個係一個不錯嘅選擇😉呢間未必係我食過最好味嘅手打漢堡包小店,但係店員嘅禮貌、佢哋整每一份食物嘅用心同堅持嘅一啲信念,我覺得都係好值得大家去支持😌😌😌我諗大家都唔想睇到香港變到條條街都係大集團嘅連鎖店..值得撐嘅小店一定要盡一分力支持,香港人加油🇭🇰

我地叫左兩個set,平均大約$70,價錢叫做幾合理😃

2021-04-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$70 (Lunch)
  • 黑松露醬蘑菇牛肉漢堡
  • 雙色薯條