2020-07-11
星期六十二點幾去到,見到佢關咗門以為有workshop舉辦冇開,見門口有個電話,打去問原來有開。本來以為好多人,點知我哋最先到,可以周圍影相📸️裡面嘅座位真係好少,得六枱,但每張枱枱,每個角落,都睇得出店舖好用心去佈置,所以真係坐邊都好好打卡👍🏻-嘢食選擇好少,主食得All Day Breakfast同焗薯Snacks得三款,甜品出名千層蛋糕🍰比較特別好玩嘅係「筆尖拉花」☕️先揀熱飲,然後揀自己想整嘅圖案(比相佢睇),Staff會拉咗個外型,跟著就自己用支筆尖畫返裡面嘅樣-薯角個黑松露醬夠味,想不停點😛焗薯份量都多,薯容撈均咗黑松露醬同蝦,黑松露味重,蝦份量都多同唔霉,芝士就冇咩芝士味,沙律菜好食唔草腥推介焗薯👍🏻咖啡幾好飲,有焦糖味但冇脆脆喺裡面——————整體來講,除咗嘢食少選擇外,味道都好好,環境更加非常正。建議大家可以預早打電話問有冇開,同早啲嚟打卡,坐第一二張相嘅位最岩影靚相📸️-更多食評請支持IG:namnam_happyshare
本來以為好多人,點知我哋最先到,可以周圍影相📸️
Snacks得三款,甜品出名千層蛋糕🍰
比較特別好玩嘅係「筆尖拉花」☕️
薯角個黑松露醬夠味,想不停點😛
推介焗薯👍🏻
咖啡幾好飲,有焦糖味但冇脆脆喺裡面
——————
整體來講,除咗嘢食少選擇外,味道都好好,環境更加非常正。
更多食評請支持IG:namnam_happyshare
黑松露薯角