2023-12-28 34 views
環境暗暗地好啱飲下酒傾計!另外都會有室外位置,不過太凍就無出去🤣🤣店員都好nice🫡🫡· 避風塘小食盤 $148見到好枱都有叫避風塘小食所以跟住叫🤣,朋友有選擇困難症所以叫咗係大雜燴咩都有,有豆腐有雞翼有魷魚鬚,豆腐滑捋捋個脆漿唔厚而且帶甜,幾好食有啲似日本炸豆腐小食,雞翼就普通,魷魚鬚都唔錯份量都ok味道都ok,食到最後凍曬都無淋,同埋真係幾啱送酒· 招牌德國咸豬手伴酸椰菜及薯條 $298好耐無食過所以就叫下😂一擺低,以為係咪叫錯因為我比較鍾意食脆皮嘅,但望落去好似好唔脆好韌咁,不過驚喜嘅係食落又幾脆喎幾好喎又唔會覺得好肥膩😂配埋佢地個蜜糖芥末醬一齊食唔會太漏· 澳洲牛面頰肉醬溫泉蛋意大利粉 $168有溫泉蛋嘅蛋汁撈埋落意粉好正🤤調味啱啱好,牛面頰原來係少少肉粒嚟🤣可以一舊肉咁就好🤣🤣· Goose Thirsty $95 佢啲嘢食真係好啱送酒忍唔住要叫翻杯,尼杯係店員推介,我覺得都不錯,易入口同飲順口,最怕飲到啲好苦澀嘅而且真係好似店員咁講飲落有花香味同埋有少少甜味第二杯半價!有興趣可以嚟試下~🍽 The Right Place | 寶勒巷 尖沙咀📍 尖沙咀寶勒巷17-19號地舖

· 避風塘小食盤 $148

· 招牌德國咸豬手伴酸椰菜及薯條 $298

· 澳洲牛面頰肉醬溫泉蛋意大利粉 $168

· Goose Thirsty $95
第二杯半價!有興趣可以嚟試下~

🍽 The Right Place | 寶勒巷 尖沙咀
📍 尖沙咀寶勒巷17-19號地舖