好耐冇見中同之間嘅對話仲係好好笑呀🤣🤣 今次嚟到銅鑼灣要呢一間韓國著名連鎖炸雞店,係朋友推介嘅。自問自己對炸雞都有一定程度嘅熱衷,我二話不說就嚟咗呢一間。開咗Menu發現,性價比唔算太高,百幾蚊一個小食走唔甩。冇辦法啦,都要交租嘅~叫咗韓國炒粉絲雞蛋捲、果味蒜香烤雞與甜辣烤雞。嗰日食唔算太多人,但係都等左成20分鐘先上台,好鬼肚餓。🤮蛋捲大大舊,都幾飽肚。味道就一般般,唔算太深刻,亦都唔可以同日本嘅蛋捲相比。🤪果味蒜香烤雞與甜辣烤雞分量同色澤都係可接受,不過等左太耐喇,唔理三七廿一求其影咗張相就食。ERRR,基本上所謂嘅蒜香味道唔係好食得出有蒜蓉味,淨係feel到一舊焗雞。而甜辣雞翼甜味偏重,好似甜酸齋嗰隻甜齋嘅感覺,又有啲辣嘅後續喺度了下了下~未到好驚喜話要再嚟食嘅感覺。服務方面,值得嘉許嘅係佢哋會有韓國人做侍應,有少少感覺真係去咗韓國咁。至於加水方面就比較慢啊,叫咗三四次先有人俾我哋,速度方面就有待改善啦。-韓式炒粉絲雞蛋卷 | $148果味蒜香烤雞與甜辣烤雞 | $205-Goobne Chicken銅鑼灣登龍街18號V Point 25樓
叫咗韓國炒粉絲雞蛋捲、果味蒜香烤雞與甜辣烤雞。
嗰日食唔算太多人,但係都等左成20分鐘先上台,好鬼肚餓。🤮
韓式炒粉絲雞蛋卷