有時不需要複雜,番茄師兄就是專心做好蕃茄湯🍅, 配菜同麵底選擇多,Keto生酮/低醣朋友仔可以菜底🥬😆#小胖遊深水埗🐠 #小胖遊元朗🐠 #小胖遊灣仔🐠 —————————————————🍅番茄湯真材實料,飲落番茄味濃郁而鮮甜♥️,有少少酸咪咪好開胃,唔算好稠身的番茄湯,🙅🏻‍♀️完全無加茄膏🥫,更清新和天然 (無加味精十分好) 🤩我瘋狂地飲差不多成碗湯🥣🔹滑一滑 $49牛肉和滑蛋,再配合番茄湯係Classic Combo 🐮騸牯牛肉好大塊,咬落嫩、滑、鮮,完全唔韌💦炒蛋口感滑嫩,有蛋汁,不過蛋味相對淡🍳拉麵軟硬程度剛剛好🍜🔹芝SEE菇牛 $49🧀芝士草菇🍄配上免治牛肉碎🐄,好似肉醬意粉🍝的湯麵version,食落都幾好味😋芝士融入番茄湯,令湯底多了一分creamy感覺,呢款配通粉/烏冬會更夾🫶🏻生菜底🥬份量好慷慨,唔驚食唔飽🤰🏻凍樽仔奶茶(跟餐價 +$18)唔會太甜,入口順滑且充滿茶香,拍得住茶餐廳水準🙆🏻—————————————————🧜🏻‍口水度:🌕🌕🌕🌕🌗🤑性價比:🌕🌕🌕🌕🌗🧚🏻‍打卡值:🌕🌕🌕🌘🌑🥰舒適度:🌕🌕🌕🌘🌑👅回頭率:🌕🌕🌕🌕🌗.♟Overall♟心機的蕃茄湯♥️如果你期望
#小胖遊深水埗🐠 #小胖遊元朗🐠 #小胖遊灣仔🐠
—————————————————

🔹滑一滑 $49
牛肉和滑蛋,再配合番茄湯係Classic Combo
🐮騸牯牛肉好大塊,咬落嫩、滑、鮮,完全唔韌💦
炒蛋口感滑嫩,有蛋汁,不過蛋味相對淡🍳拉麵軟硬程度剛剛好🍜

🔹芝SEE菇牛 $49
生菜底🥬份量好慷慨,唔驚食唔飽🤰🏻
芝SEE菇牛

凍樽仔奶茶(跟餐價 +$18)
唔會太甜,入口順滑且充滿茶香,拍得住茶餐廳水準🙆🏻

—————————————————
🧜🏻‍口水度:🌕🌕🌕🌕🌗
🤑性價比:🌕🌕🌕🌕🌗
🧚🏻‍打卡值:🌕🌕🌕🌘🌑
🥰舒適度:🌕🌕🌕🌘🌑
👅回頭率:🌕🌕🌕🌕🌗
♟Overall♟
心機的蕃茄湯♥️
如果你期望佢係好稠身,濃到一pat pat嘅蕃茄湯咁佢未必符合你嘅期望,佢係酸酸甜甜、非常之清新嘅嗰種湯底🌱
餐廳位置之間少少逼,不過好乾淨~