中環呢一間拉麵店係新開張嘅店舖,嗰日經過見到入面冇咩人,裝修幾簡約,入去試試佢哋嘅拉麵。餐牌上面嘅選擇唔多,以佢哋著名嘅蝦湯拉麵做主打。寶寶叫咗個香港限定嘅辛辣味增蝦湯拉麵,我就叫咗個自選嘅招牌蝦湯拉麵🍜。佢好似迴轉壽司店咁,有得瘋狂自動斟水,啱晒我哋呢啲毒毒🤪而調味料亦有蒜蓉蓉同拉麵胡椒,好難得😍講返個拉麵先,其實除咗辣同唔辣之外,兩碗就冇咩分別嘅。飲一啖湯,哇,超級濃郁嘅蝦味!有衝動keep住飲!🦐🦐我哋兩個都揀咗粗麵食,配埋下湯食感覺好正,唔係其他拉麵店嘅蝦湯可以相比,太出色。😭(btw,食到後期就開始頸渴,會想keep住飲水,,不過都值得一試🥳🤣)-辛辣味增蝦湯拉麵 | $88招牌蝦湯拉麵 | $88-一幻拉麵 (中環) @ichigenhk 中環威靈頓街50號華威大廈地下A號舖-#foodevilx#foodevilx中環#foodevilx🇯🇵

辛辣味增蝦湯拉麵

招牌蝦湯拉麵