2023-04-15 216 views
一間位於紅磡的上海小麵館,雖然舖位細細,但佢地嘅美食絕對會令你上癮!上次食過佢嘅雞絲煨麵,令我食過返尋味!今次決定去試吓佢哋其他作品!___紅燒遠排麵 HKD58見到湯底嘅色水,就知道非常出色!湯底清甜味道香,有淡淡肉香味,係一碗你可以飲晒嘅湯水!肉嘅份量亦都相當滿足,肉質軟淋入味,麵條口感剛好!整體非常開心!水餃餛飩雙拼 HKD 49一碗一共有八粒,湯底同樣清甜,配上麻油香,確實不錯!水餃調味有驚喜,當中更有芥菜嘅香味,值得大家一試!___評價: 🏠 平民美食❤️ CP值極高👍🏻值得排隊之作推介指數:❤️❤️❤️❤️❤️(五個心心為滿分)___地址:紅磡蕪湖街111號蕪湖居地下C1號舖#紅磡#紅磡美食 #紅磡#上海菜

紅燒遠排麵 HKD58

水餃餛飩雙拼 HKD 49

評價:

🏠 平民美食
❤️ CP值極高
👍🏻值得排隊之作

推介指數:❤️❤️❤️❤️❤️
(五個心心為滿分)

地址:紅磡蕪湖街111號蕪湖居地下C1號舖

#紅磡#紅磡美食 #紅磡#上海菜