2021-09-29 523 views
《IG爆紅卷蛋🍰》-最近好hit嘅卷蛋依家好多地方都有得食喇!但要數到呢樣食物嘅始祖一定非呢間莫屬!就係落單都要等成半個月先有得食嘅Happy Roller喇~-依間卷蛋嘅味道有非常多選擇👍🏻例如:原味/竹炭海鹽oreo/朱古力/黑芝麻/黑芝麻花生麻糬 而茶味方面有:抹茶/鐵觀音/焙茶/伯爵茶/柚香金萱茶x東方美人茶卷蛋 可以滿足晒一眾茶控!!價錢由$108至$148不等仲可加$15加購麻糬添~-🌟黑芝麻花生麻糬卷蛋($148)聞落去已經有好香嘅黑芝麻同花生味!食落去更加唔洗講,超濃郁嘅黑芝麻同花生味,好似同時食緊黑芝麻同花生湯圓咁~麻糬愛好者嘅我覺得佢哋嘅麻糬冇得輸,超煙韌!而卷蛋皮都做得幾出色,係好綿密嘅海綿蛋糕。總括而言係一個好足料嘅卷蛋,而且店舖亦都採用零卡稀有糖同埋少糖少油配方~食多幾舊都唔會怕好肥!-👅味道:4/5💰CP值:3/5👍🏻Overall:3.5/5
《IG爆紅卷蛋🍰》
黑芝麻花生麻糬卷蛋

依間卷蛋嘅味道有非常多選擇👍🏻
而茶味方面有:抹茶/鐵觀音/焙茶/伯爵茶/
柚香金萱茶x東方美人茶卷蛋
可以滿足晒一眾茶控!!
價錢由$108至$148不等
仲可加$15加購麻糬添~

🌟黑芝麻花生麻糬卷蛋($148)
👅味道:4/5
💰CP值:3/5