2023-10-26 14 views
係海港城行完又想食下啲輕食就啱哂~呢度地方算大又坐落舒服~仲要有熟食同甜品☺️· 安格斯牛肉煙火腿煎蛋芝士漢堡 $148漢堡包係有搽少少牛油,會香啲🫡 牛肉唔會散仲好juicy,牛味都有嘅,仲有隻流心煎蛋☺️☺️成個burger係好厚好足料~另外仲有沙律同薯條,而蜜桃紅茶幾香用茶包無糖但幾好飲· OHAYO熔芝士炸雞 +$78炸雞個皮都脆唔會太乾都juicy嘅~薯條份量還好不過芝士就咁用左車打芝士無得拉絲同埋要盡快食因為好快凍,車打芝士結咗無咁好食🥹· 朱古力布朗尼窩夫 $98賣相係十分好😝好啱打卡🤣會有1球朱古力雪糕、brownie同4塊waffle,waffle好軟熟,熱辣辣加埋雪糕食好正!brownie就覺得有少少散,唔係我啱個款😛🍽 Ohayo by Ocio | 尖沙咀📍 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG19號舖

· 安格斯牛肉煙火腿煎蛋芝士漢堡 $148

· OHAYO熔芝士炸雞 +$78