大家記得呢排出街都戴口罩啊😷!!唔好懶!!😷😷·今日呢一間酒吧喺銅鑼灣近海皮位置,專食西班牙菜(佢都有分店喺觀塘)。bookmark左一段時間,新年前終於訂咗枱去chill chill🤟🏻·霹靂蜜糖烤春雞好鬼好食👻。有睇開個page都知道我對春雞好講究,Cova個件乾同鞋到爆令我blacklist左成間舖🥱~呢一隻雞特別係個雞髀好滑,配埋佢秘製嘅蜜糖醬汁一齊食啱啱好!我會比95分🤍!!·薯仔蛋餅要大推!佢係一個外脆內有流心嘅薯仔蛋餅,同我喺西班牙食嘅有得揮(暫時我認為更加出色!)薯仔唔係一批軟林林既薯蓉咁簡單,係有啲咬口可以咬下咬下,一定要叫黎食下🥳·蕃茄脆飽作為前菜非常之開胃,蕃茄酸、蛋黃醬嘅甜配埋包嘅脆、魚嘅嫩,成個口感好豐富,三兩下就食晒成個包🤟🏻🤍·棒棒鵝肝成支波板糖咁。作為凍盤可以慢慢dap黎食。鵝肝味道尚算香濃,配埋開心果仁個balance strike得幾好😎·西班牙肉醬配甜烤車厘茄炒青口不過不失,未算太令人為之一振🤔·飲品方面叫咗兩杯🥂, happyhour都幾抵,平左啲啲🧊。星期五六叫埋閨蜜一齊嚟食唔錯唔錯(都係果句,記得帶口罩)🥰~-棒棒鵝肝|$78蕃茄脆飽|$48
大家記得呢排出街都戴口罩啊😷!!唔好懶!!😷😷

西班牙薯仔蛋餅

蕃茄脆飽

棒棒鵝肝

西班牙肉醬配甜烤車厘茄炒青口

西班牙肉醬配甜烤車厘茄炒青口不過不失,未算太令人為之一振🤔
  Cocktails

棒棒鵝肝|$78
蕃茄脆飽|$48
西班牙薯仔蛋餅|$78
西班牙肉醬配甜烤車厘茄炒青口|$88
霹靂蜜糖烤春雞|$188
Tapa Room (銅鑼灣)
銅鑼灣告士打道218號君臨海域酒店地下A舖
Type of Meal