早陣子與朋友試過呢間餐廳,今次就同老公一齊黎試下呢個海鮮火鍋放題,好好享用一下難得嘅二人世界🫰🏻。佢哋嘅服務員都很細心我哋就揀左以下幾款菜式☺️首選「極尚龍蝦蒸海鮮」嚟試💭龍蝦肉甘軟嫩,用蒸嘅方式仲可以保留晒原汁原味,其他海鮮都係好鮮甜!「任食惹味龍蝦雞煲」就係牛d嘅單點👌!💭龍蝦肉好新鮮,再有雞湯嘅滋潤,飲落去熱熱哋,真係好滋味!我自己覺得另一款亮點「美國特選牛肩胛」超贊😍!💭牛肉質量肥瘦適中,煮得恰到好處,味道都超好!至於味道,我哋選擇嘅清湯底都非常入味,既濃郁又清甜,尤其佢哋嘅日本帶子、螺、青口、海蝦,煮番嗰陣佢哋都唔會失去原有嘅海鮮鮮嫩,反而帶嚟更夠口感嘅體驗。呢度嘅食物同服務都好一致,無論係海鮮龍蝦定係牛肩胛,所有嘢食都講求新鮮,而且唔算太貴,真係抵食!🤩‼️
我哋就揀左以下幾款菜式☺️
首選「極尚龍蝦蒸海鮮」嚟試
「任食惹味龍蝦雞煲」就係牛d嘅單點👌!
💭龍蝦肉好新鮮,再有雞湯嘅滋潤,飲落去熱熱哋,真係好滋味!
我自己覺得另一款亮點「美國特選牛肩胛」超贊😍!
💭牛肉質量肥瘦適中,煮得恰到好處,味道都超好!