早前已經聽聞呢間店嘅好出名,今次就帶老公嚟試試。我同老公一齊嚟到呢度,享受曬佢哋嘅熱情服務同平靜環境,確實係好享受咁!🫰🏻我哋嚟爽爽食,就直頭點咗幾款主打🍽️。一開頭就係「炸魷魚鬚」。💭魷魚鬚外皮酥脆,內裡肉質緊實。一口咬落,提味嘅香脆感真係唔駛講!我覺得最驚喜嘅就係「烤美國安格斯肉眼牛扒配燒汁(配薯條)」架啦😍。💭呢道菜嘅肉眼扒烤得恰到好處,肉汁嘶嘶流出嚟,滋味十足!再加上薯條嘅香脆,真係兩者絕配。老公當然推介「香煎加拿大豬鞍扒伴焗香蜜糖薯仔」啦。💭焗煎嘅豬鞍扒肉質感彈牙,唔乾唔燥,夠淋。蜜糖配上豬扒味道,剛剛好,整體結合夠曬分量,只會令人忍不住一試再試💕。甜品方面,當然就試我哋最期待嘅「朱古力Oreo 純牛乳刨冰」啦🍧。💭朱古力味道濃郁,伴上Oreo嘅奶香,加上雪綿般的口感,真係忍不住要頻頻嚟幾口😋。HeSheEat嘅服務同食物味道無得輸,係一份價錢之下,能夠換來高質飲食享受,真確實係無懈可擊 🤩‼️。店內裝潢好有格調,氣氛方面就係浪漫,覺得佢哋嘅食物好有特色,座位舒適,又發出滿滿嘅文青氣息 🫶🏻。隱藏喺繁囂旺角區嘅呢間小店,實在值得一試。快啲帶你嘅人嚟呢度共享美食啦😋。
老公當然推介「香煎加拿大豬鞍扒伴焗香蜜糖薯仔」啦。