有趣的餐廳🙂首先,送上了一碗可能係南瓜湯?唔好意思,因為你哋黑胡椒落得太重手,辣到我同同行嘅朋友都唔係好飲到佢係咩湯。我哋兩個人叫咗兩杯咖啡,一個左口魚意粉,一個小龍蝦牛角包。個意粉預咗係油啲,同預期一樣😃 只係又係愈食愈辣嘅。不過好彩!食完終於嚟啦杯咖啡!有嘢飲下。而個拉花就⋯再努力💪🏻 好啦~ 等咗好耐都未上最期待嘅小龍蝦牛角包,係都未到嘅!而佢出場之前,店員放低過唔知幾多杯&碟唔係我哋叫嘅飲品&食物,係我哋枱🥲,唔知係咪全場人都用同一個QR code嘅呢? 咩都拎比我哋,覺得我哋叫咗咁多嘢?但真係個碟同另一杯咖啡就一直都唔出現。問店員:店員check返原來比咗隔離枱,而人哋都食完(可想而知我哋等咗幾耐🙃),唔好意思都冇句。另一杯咖啡,一催再催先到,遲過我哋半個鐘入嚟食嘅人,都有嘢食有嘢飲了。咁好啦,個牛角包終於都到,果然係小龍蝦,一開始仲要冇比到隻龍蝦我哋,哦~ 回收返再上多次,果然係小龍蝦🦞,連入面啲肉粒都特別少,點解同我睇啲review/KOL嘅咁大分別嘅?兩個人食咗差唔多四百蚊都唔緊要,但成個dining experience 都好失望,一定唔會有下次。
有趣的餐廳🙂

我哋兩個人叫咗兩杯咖啡,一個左口魚意粉,一個小龍蝦牛角包。

個意粉預咗係油啲,同預期一樣😃 只係又係愈食愈辣嘅。

但真係個碟同另一杯咖啡就一直都唔出現。