2024-04-24
✨ 蜜汁烤叉燒麻辣拌麵。我要講係好好好食🤗🤗 叉燒烤得恰到好處,再加配上微辣嘅麻辣麵同溏心蛋! 叉燒燒到好香,金金黃黃,又靚又好食!🍜👍✨ 無骨海南雞麻辣拌麵。呢個根本冇得輸喎!🤭,份量超曬大,極值回票價! 清燉的雞肉同微辣麵的組合,好開胃!10個好食有10個好食!😂😂重有飽足感✌🏼✨ 邊度可以試到麻辣麵配上清甜嘅叉燒同雞肉嘅搭配,佢一不做二不休,又一次製造了驚喜!味道濃郁,又辣又爽,大大粒叉燒同雞肉!大大滿足。😝🤛🏻✨ 餐廳環境舒適,服務態度好,尤其台灣風情的裝修風格,令人有如身處台北的感覺。整體來說,個人覺得佢哋嘅麵非常迷人,👍🙆♀️整體嚟講,「四湯八麵」同一般台灣餐廳唔同,無論係烤叉燒,無骨海南雞,定係麵條,全部都10分精緻,價錢公道,份量足,係APM一間絕對值得推介嘅餐廳!👏👏👏"
✨ 邊度可以試到麻辣麵配上清甜嘅叉燒同雞肉嘅搭配,佢一不做二不休,又一次製造了驚喜!味道濃郁,又辣又爽,大大粒叉燒同雞肉!大大滿足。😝🤛🏻 ✨ 餐廳環境舒適,服務態度好,尤其台灣風情的裝修風格,令人有如身處台北的感覺。整體來說,個人覺得佢哋嘅麵非常迷人,👍🙆♀️